درباره نویسنده
استاد دانشگاه فرهنگیان اراک عنوان کرد:
تلاشهای دشمن برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی

استاد دانشگاه فرهنگیان اراک در حوزه ارتباطات گفت: دشمن از دادههای غلط برای ایجاد باورهای نادرست و تضعیف شرایط انقلابی استفاده میکند.
مهدی تابنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در تحلیل خود از سخنرانی رهبر انقلاب در ۲۹ بهمن، به اهمیت نبرد برای تسخیر قلبها و فکرها تاکید کرد و گفت: دشمن وقتی نمیتواند با استفاده از قدرت سختافزاری، ملتی را به زانو درآورد، از دادههای غلط و مشکوک برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی استفاده میکند.
استاد دانشگاه فرهنگیان اراک در حوزه ارتباطات بیان کرد: امروزه، مسائل اقتصادی و معیشتی کشور تبدیل به دستاویزی برای دشمن شده است تا با ایجاد باورهای غلط، شرایط انقلابی و مستقل کشور را زیر سؤال ببرند.
ترویج تصویری نادرست از جوامع غربی توسط هالیوود
وی به تأثیر فرهنگ و هنر غربی، به ویژه هالیوود، در ترویج تصویری نادرست از واقعیتهای جوامع غربی اشاره کرد و افزود: آمارها نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و اجتماعی در ایالات متحده به شدت افزایش یافتهاند.
تابنده، همچنین به تلاشهای دشمن در قالب جنگ نرمافزاری برای جلوه دادن خود به عنوان یک قدرت برتر جهانی پرداخت و اظهار کرد: دشمنان ما میخواهند که ما آنگونه که آنها میخواهند فکر کنیم و قلب ما عاشق آن چیزی باشد که آنها دوست دارند.
استاد دانشگاه فرهنگیان اراک عنوان کرد: جوانان ما باید در فضای رسانهای به تولید محتوای صحیح و مؤثر بپردازند و از کمالگرایی که قاتل حرکت رسانهای است، دوری کنند. این تحلیلها نشاندهنده عمق و اهمیت موضوع جنگ نرم و قدرت نرمافزاری در دنیای امروز است که باید با دقت و هوشیاری به آن توجه کرد.
ضرورت تولید محتوای رسانهای امیدبخش توسط جوانان
وی بر اهمیت انتقال پیامهای صحیح و مفید به جامعه تأکید کرد و گفت: بچههای جبهه انقلاب چون مقید به انتقال حرف درست به جامعه هستند، گاهی گرفتار کمالگرایی میشوند. این یک آفت است. آنها نباید منتظر بهترین شرایط برای بیان مطالب باشند. هر آنچه را که میدانند و میفهمند، به سادگی و با استفاده از ابزارهای موجود مثل دوربین موبایل، در قالب ویدیوهای کوتاه یا متون مختصر در فضای رسانهای منتشر کنند.
تابنده با تأکید بر اهمیت مطالعه و آگاهی افزود: جوانان عزیز ما باید در مورد دین، قرآن و به خصوص انقلاب اسلامی مطالعه کنند. باید بدانند چرا انقلاب کردیم و چه دستاوردهایی داشتیم. مطالعه آثار اساتید برجسته تاریخ، از جمله دکتر یعقوب توکلی و سید حمید روحانی، میتواند کمک زیادی به درک بهتر مسائل انقلاب کند.
استاد دانشگاه فرهنگیان اراک و کارشناس مسائل سیاسی همچنین به تأثیرات جنگ نرمافزاری دشمن اشاره کرد و تصریح کرد: دشمن میخواهد قلب و فکر مردم ما را به تصاحب خود درآورد و ما را به افسردگی سیاسی و بیتفاوتی بکشاند. جوانان انقلابی باید در مقابل این تهدیدات قد علم کنند و با استفاده از ابزار رسانهای که در اختیار دارند، پیامهای صحیح و امیدبخش را به گوش مردم برسانند.
وی بر اهمیت تولید محتوای رسانهای صحیح و مؤثر تأکید کرد و افزود: جوانان باید بفهمند مسائل کشور را تحلیل کنند و سپس آن را در قالب ویدیوهای کوتاه و متون مختصر به جامعه انتقال دهند. ابزارهای رسانهای مثل گوشیهای موبایل و صفحات اجتماعی میتوانند در این راه بسیار مؤثر باشند.
تابنده در پایان گفت: ما باید جلوی آسیب دیدن هویت ایرانی و اسلام عزیز را بگیریم و با استفاده از رسانهها و ابزارهای موجود، به مقابله با تهدیدات جنگ نرمافزاری دشمن بپردازیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- دفاع ۱۲ روزه بر مدار عاشورا
- صرفهجویی ضرورتی برای عبور از پیک مصرف
- پاسخ کوبنده به هرگونه تجاوز به خاک ایران
- دعوت بانوی دوچرخهسوار مرکزی به تیم ملی
- مقاومت قهرمانانه سبب تسلیم دشمن شد
- آتشبس تنها با فروپاشی رژیم صهیونیستی معنا دارد
- قیمت تمامشده گوشت، واقعیتی انکارناپذیر است
- فراهان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است
- تجمع رهروان زینبی در کمیجان
- رژیمصهیونیستی در برابر اراده ملت ایران شکست خورد
- مشاهده بیشتر