با اعلام آرای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال:
آلومینیوم در پی تخلفات هواداران میلیاردی جریمه شد
باشگاههای آلومینیوم اراک و استقلال تهران بهدلیل تخلفات رخداده از سوی تماشاگران منتسب به دو تیم در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک، در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» بر اساس رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه آلومینیوم اراک بهدلیل پرتاب لیزر و استفاده از مواد دودزا و آتشزا توسط تماشاگران منتسب به این تیم در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک، به پرداخت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
همچنین باشگاه استقلال تهران نیز بهدلیل پرتاب چند بطری به داخل زمین مسابقه توسط تماشاگران منتسب به این تیم در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک، به پرداخت ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده است.
این جرائم با استناد به ماده ۸۶ مقررات انضباطی صادر شدهاند؛ جریمه آلومینیوم اراک قابل تجدیدنظر و جریمه استقلال تهران قطعی اعلام شده است.
دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و استقلال تهران هفته گذشته در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک برگزار شد و با تساوی بدون گل به پایان رسید.
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!