حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/08/18 شمسی | 2025/11/09 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
ثبت 4 هزار اشتغال جدید در استان مرکزی
سرپرست اداره‌ کل تعاون استان مرکزی خبر داد:

ثبت 4 هزار اشتغال جدید در استان مرکزی

سرپرست اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از ثبت ۳ هزار و ۹۲۵ اشتغال جدید در سال‌جاری در سامانه ملی رصد اشتغال خبر داد.

مختار احمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۴ گفت: طبق برنامه مصوب، استان مرکزی موظف به ایجاد حدود ۹ هزار و ۳۲۸ فرصت شغلی است و تاکنون بیش از ۳ هزار و ۹۲۵ فرصت شغلی توسط دستگاه‌های اجرایی در سامانه ملی رصد ثبت شده است.

وی از روند ثبت فرصت‌های شغلی در سامانه ملی رصد اشتغال خبر داد و گفت: در اجرای بند «الف» ماده ۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری دستگاه‌های اجرایی کشور، نسبت به تدوین برنامه کمی سالانه اشتغال با توزیع استانی اقدام کرده است.

سرپرست اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این برنامه در قالب «سند اشتغال استان مرکزی» در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با ریاست استاندار و با حضور دستگاه‌های اجرایی بررسی و تصویب شده و سپس برای اجرا به فرمانداران شهرستان‌ها ابلاغ گردیده است.

احمدی خاطرنشان کرد: این فرصت‌های شغلی شامل طیف گسترده‌ای از مشاغل است که در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، کشاورزی، خدمات و مشاغل خانگی ایجاد شده و عمدتاً مربوط به بخش خصوصی هستند.

وی اظهار کرد: ما به‌عنوان دبیرخانه کارگروه اشتغال استان تلاش داریم با برگزاری مستمر جلسات و پیگیری از دستگاه‌های اجرایی، تا پایان سال تعهد ۱۰۰ درصدی اشتغال استان را محقق کنیم و گزارش عملکرد نهایی را به شورای عالی اشتغال کشور ارائه دهیم.

سرپرست اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی به نقش نظارتی و تحلیلی سامانه ملی رصد اشاره کرد و افزود: این سامانه به‌صورت برخط، اطلاعات مربوط به ایجاد و تثبیت اشتغال را از دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی و بخش خصوصی دریافت و تجمیع می‌کند و مبنای تصمیم‌گیری در سطح ملی و استانی قرار می‌گیرد. به‌واسطه این پایش مستمر، می‌توان نقاط قوت و ضعف طرح‌های اشتغال‌زایی را شناسایی و برای برنامه‌های آتی، سیاست‌های دقیق‌تر و اثربخش‌تری اتخاذ کرد تا فرصت‌های شغلی پایدارتری در سطح استان ایجاد شود.

احمدی ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های اجرایی استان گفت: امیدواریم با استمرار این روند، شاهد تحقق کامل اهداف اشتغال‌زایی استان و بهبود شاخص‌های بازار کار در سال ۱۴۰۴ باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!