رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
معاون جهاد کشاورزی استان مرکزی خبر داد:

تولید روزانه 175 تن مرغ در استان مرکزی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در مردادماه، روزانه بیش از ۱۷۵ تن گوشت مرغ در سطح استان تولید و توزیع خواهد شد. این رشد نشان‌دهنده پویایی زنجیره تولید دام و طیور در استان مرکزی است.

حمیدرضا اخوان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: در تیرماه سال جاری، ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شد که معادل ۹۸ درصد از تعهد ماهانه ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار قطعه‌ای استان بوده و نشان‌دهنده عملکرد مثبت استان مرکزی در حوزه دامپروری و تولید گوشت مرغ است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ضمن تشریح دلایل این موفقیت، به اجرای طرح‌های حمایتی نظیر خرید قراردادی در ازای تحویل نهاده‌های مدت‌دار، موافقت با جوجه‌ریزی بالاتر از ظرفیت مجوزها در مناطق مستعد و امکان جوجه‌ریزی در واحدهای خالی مجاز مادر، پولت و سایر ماکیان با رعایت اصول امنیت زیستی اشاره کرد. این اقدامات موجب استقبال گسترده مرغداران از جوجه‌ریزی و تحقق برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی شده‌اند.

وی همچنین با اشاره به آمار چهار ماهه نخست سال جاری، اعلام کرد: مجموع جوجه‌ریزی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۹۵ هزار قطعه همراه بوده است و رقم آن از ۱۲ میلیون و ۴۴۷ هزار قطعه به ۱۲ میلیون و ۵۴۲ هزار قطعه رسیده است.

اخوان در ادامه پیش‌بینی کرد: در مردادماه، روزانه بیش از ۱۷۵ تن گوشت مرغ در سطح استان تولید و توزیع خواهد شد. این رشد نشان‌دهنده پویایی زنجیره تولید دام و طیور در استان مرکزی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: در صورت وجود مازاد تولید، مرغ‌های استان با اخذ مجوز لازم به دیگر استان‌ها ارسال خواهد شد تا ضمن حمایت از مناطق کم‌تولید، موجب تعادل در بازار گوشت مرغ کشور نیز گردد.

اخوان خاطرنشان کرد: این روند افزایشی در جوجه‌ریزی و تولید مرغ استان مرکزی، گواهی بر موفقیت سیاست‌های جدید وزارت جهاد کشاورزی و تعامل اثربخش با تولیدکنندگان حوزه دام و طیور است.

انتهای خبر/

 

1404-05-08 09:20 شماره خبر : 14956

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.