حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
توجه به گفتمان امام (ره) نجات‌دهنده است
جانشین فرمانده سپاه حضرت روح‌الله:

توجه به گفتمان امام (ره) نجات‌دهنده است

جانشین فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی گفت: توجه به گفتمان امام خمینی(ره) نجات دهنده جوامع اسلامی از مشکلات است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» علی رسولی عصر دوشنبه در نشست هم اندیشی مرکز راهبری اندیشه و آرمان‌های امام خمینی (ره) در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی گفت: امام خمینی(ره) با احیای اسلام ناب محمدی(ص) به جهان اسلام عزت وکرامت داد و امروز جهاد علمی، فکری و محتوایی برای شناساندن شخصیت برجسته حضرت امام(ره) به نسل جوان و نوجوان یک ضرورت مهم است.

وی ادامه داد: شجاعت، آزادگی، سبک زندگی و گفتمان امام خمینی(ره) نجات دهنده جوامع اسلامی از مشکلات است و قرار گرفتن نام حضرت امام (ره) در عنوان کنگره شهدای استان مرکزی افتخاری بزرگ برای مردم است و قطعا برکات فراوانی خواهد داشت.

 جانشین فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی افزود: کلید واژه کنگره استان نوجوانان و جوانان هستند و به برکت کنگره فضا و فرصتی مناسب برای پرداختن به نسل جدید ایجاد شده و باید نسل جدید در مورد بخش های مختلف زندگی امام خمینی(ره) کار علمی، پژوهشی و مطالعات داشته باشند که این نیازمند کار جهادی است.

وی با اشاره به اینکه تشکیل مرکز راهبری اندیشه و آرمان‌های امام خمینی(ره) در ذیل ستاد کنگره استان اقدامی مبتکرانه است گفت: این مرکز زمینه را برای فعالیت نسل جدید بر روی شخصیت حضرت امام فراهم می کند.

وی ادامه داد: توجه جدی امامین انقلاب اسلامی به نوجوانان و جوانان نشان از اهمیت سرمایه گذاری بر روی این قشر دارد و به همین جهت کلید واژه مهم کنگره استان دانش آموزان است.

رسولی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ذیل ستاد کنگره استان اقدامات خوبی از جمله تهیه کتاب در مورد شخصیت امام خمینی(ره) انجام شده که باید همچنان ادامه دار باشد، اردوی هفت اقلیم یکی از اثرگذارترین برنامه ها بود که همچنان ادامه خواهد داشت و تولید محتوای هنری نیز در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره امام من در سطح مدارس ، برگزاری رویدادهای هنری، همایش های علمی دانش آموز و دانشجو محور و جشنواره های فرهنگی در مورد حضرت امام(ره) از دیگر اقدامات کنگره است که باید همه ظرفیت‌ها در این خصوص پای کار بیاید.

در این نشست که به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی برگزار شد در خصوص نحوه اجرای برنامه ها با محوریت امام خمینی(ره) تبادل نظر شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!