رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان مرکزی خبر داد:

تدوین طرح ایمنی گردشگری در شهر زیرزمینی تفرش

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: طرح جامع و تفصیلی ایمنی برای گردشگران شهر زیرزمینی تفرش اجرا می‌شود.

 محمود مرادی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ با اشاره به طرح ایمنی گردشگری در شهر زیرزمینی تفرش گفت: مشاور تهیه طرح ایمنی شهر زیرزمینی تفرش در خصوص این طرح توضیحات کامل ارائه داد.

مرادی نراقی گفت: در این طرح نقاطی که ممکن است برای گردشگران خطرآفرین باشد ایمن‌سازی و رفع نواقص و استحکام‌بخشی خواهد شد که مشکلی برای گردشگران پیش نیاید.

وی افزود: همچنین نصب ژنراتور، بلندگو آنلاین، کشویی شدن درب ورود و خروج از جمله اقداماتی است که با هدف تسهیل و استفاده مطلوب توسط گردشگران و مسافران در این دستکند در حال انجام است.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این دستکند می‌تواند بزرگترین دستکند ایران و حتی خاورمیانه قلمداد شود. در حال حاضر بزرگترین دستکند ایران با ۳۷ هکتار در نوش‌آباد کاشان قرار دارد، درحالی‌که دستکند تفرش در این فاز از کاوش و طبق برآورد اولیه ۱۵۰ هکتار وسعت دارد.

دستکندی که آن را بزرگترین شهر زیرزمینی ایران یا حتی خاورمیانه نامیده‌اند، پس از دو فصل کاوش باستان‌شناسی در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.

 

انتهای خبر/

1403-05-27 12:01 شماره خبر : 7428

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.