وصیتنامه شهید «مصطفی بشیری موچانی»؛
بیدار و چشم بصیرت داشته باشید
در بخشی از وصیتنامه شهید «مصطفی بشیری موچانی» آمده است: ای کسانی که جچشم بصیرت ندارید، بیدار شوید و اندکی به تحول جامعه و دنیا فکر کنید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مصطفی بشیری موچانی فرزند غفور در اولین روز شهریورماه سال ۱۳۴۱ در روستای واشه از توابع شهرستان شازند و در خانوادهای مذهبی و روستایی که زندگیشان بر پایه اسلام و قرآن و زحمت بسیار پایهریزی شده بود، دیده به جهان هستی گشود، تحصیلاتش را در روستای واشه آغاز کرد و توانست تا کلاس سوم راهنمایی در شهرستان شازند ادامه دهد.
در زمان جنگ تحمیلی زندگی و کار را رها کرد و برای هدفی مهمتر به سمت جبهه راهی شد. او بهعنوان پاسدار وظیفه به لشکر ۱۷ علیبنابیطالب (ع) رفت و پس از گذراندن آموزشهای نظامی به سمت جبهه جنوب رفت و حدود چهار ماه در خدمت سپاه و جبهه بود که سرانجام در بیست و سوم مردادماه سال ۱۳۶۷ در جاده اهواز به اندیمشک بر اثر تصادف ضربهی مغزی شد و به شهادت رسید.
پیکر مطهرش را در گلزار شهدای روستای واشه به خاک سپردند. بخشی از وصیتنامه شهید: پیام من به امت قهرمان و مسلمان ایران این است که حول محور امامت و ولایت گرد آیند و گوش به فرمان روحانیت که در راس آن امام خمینی (قدسالله) است، باشند.
بخشی از وصیتنامه شهید: ای کسانیکه چشم بصیرت ندارید، بیدار شوید و اندکی به تحول جامعه و دنیا فکر کنید! ای امت در صحنه، در هر لباسی که هستید امام (قدسالله) را تنها نگذارید.
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!