رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/09/01 Thursday - 2024 21 November الخميس ، 19 جمادى الأول ، 1446
ساعت
گزارش تصویری؛

رئیس دانشگاه آزاد ساوه گفت:جشنواره صنایع دستی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات‌ علمی برنامه‌ریزی شده است و هدف از برگزاری آن، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و داشته‌های خودمان در سطح شهرستان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛  مجتبی یوسفی‌راد در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ از برگزاری جشنواره فرهنگی  صنایع دستی و غذا ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات‌ علمی خبر داد و گفت: این جشنواره با بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان و با هدف ایجاد فضایی شاداب و فرهنگی برای جامعه دانشگاهی طراحی شده است.

وی افزود: در این جشنواره دو هدف اصلی دنبال می‌شود. نخست، برگزاری هفته‌ای فرهنگی در شهرستان با محوریت جشنواره انار که نماد و میراث فرهنگی منطقه ما است، و دوم، ایجاد فضای پرنشاطی برای دانشجویان، کارکنان و مسئولان تا ارتباطات میان این گروه‌ها تقویت شود. تلاش داریم تا این رویداد فرصتی برای نزدیک‌تر شدن مسئولان به دانشجویان و ایجاد همبستگی میان آنها باشد.

رئیس دانشگاه آزاد ساوه تأکید کرد: این جشنواره نه تنها در پی افزایش شور و نشاط در بین دانشجویان است، بلکه با ارائه برنامه‌های متنوع، تلاش دارد تا هر بخش از جامعه دانشگاهی از آن بهره‌مند شود و ارتباطات مؤثری بین مسئولان و اعضای دانشگاهی ایجاد گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره می‌تواند به تقویت روحیه جمعی و ایجاد فضایی دوستانه‌تر و همدلانه‌تر در دانشگاه کمک کند و فرصتی  برای ترویج فرهنگ شهرستان و معرفی بیشتر آن به نسل جوان باشد.

برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه
برگزاری جشنواره صنایع دستی در دانشگاه آزاد ساوه

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار