کارشناس سیاسی:
براندازی نظام در قالب حمایت از زنان است

کارشناس سیاسی گفت: اغتشاشات سال گذشته بهبهانه حمایت از زنان، بهکام منافقان اسلام و کشور، روی داد، درصورتی که اولین قشر آسیبپذیر از این فتنهها، زنان هستند.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ زهرا زال، در گفتگو با نار خبر، گفت: در اغتشاشات سال گذشته، دشمن آخرین تلاش مذبوحانه خود را علیه ایران وارد کرد، و در رسانههای معاند، زنان را طوری نشان دادند که در جامعه اسلامی، فاقد حقوق هستند، ولی بهلطف خداوند، نقشه شوم دشمنان خنثی شد.
وی، افزود: انقلاب مخملی یا رنگین، به ادغام و دستهای از تحرکات مربوط بههم، در زمینه مبارزات منفی، برضد یک حاکمیت، که متهم به دیکتاتوری است، اطلاق میشود.
این کارشناس سیاسی، تصریح کرد: عاملین انقلابهای رنگین، خود را نمایندگان برحق دموکراسی و مدافعان آزادی میدانند، که با پیروی از یک اِلِمان مشخص، مشابه شعار یا رنگ خاص و برخی نماهای مشترک، اعضای خود را از دیگر افراد، متمایز میکنند، که اکثرشان از طیف جوان هستند.
زال، بیان کرد: در انقلاب مخملی، با پوشش یک مهندسی عظیم، در افکار و اذهان عمومی، با سه مولفه مدیریت و پروپاگاندای سیاسی رسانهای، تحریک افکار عمومی و مهندسی اجتماعی در همه ابعاد، انجام میگیرد.
وی، ادامه داد: تزریق اولیه آنارشی به جامعه، بولد کردن رفرمیسم یاتفکیک دین از سیاست و سکولاریسم، جزء اولین اقدامات مخالفین هست، که بیشتر توسط نهادها و سازمانهای مخالف حاکمیت و اپوزیسیون خارجی، هدایت میشود.
کارشناس سیاسی عنوان کرد: این آنارشی با کمک پروپاگاندا، ضعفهای داخلی یک حکومت را، چندین برابر جلوه میدهد و در راستای منفورسازی، قبح و ساختارشکنی قوانین اجرایی آن حاکمیت، حرکت میکند.
زال، با اشاره به جنگ شناختی، اظهار کرد: از مکانیسمهای جنگ شناختی در انقلاب مخملی، میتوان به پروژه دموکراتیزه شدن یا نظام مردم سالاری در حکومت، برای تحریک بیشتر مردم، اشاره کرد، فلذا در اغتشاشات سال گذشته، شاهد تمامی رخدادهای یک انقلاب مخملی در ایران، بودیم.
وی، افزود: انقلابها ابعاد فراگیری دارند و مانند پس لرزههای یک زلزله، خطرناک هستند و باید ابتدا بررسی شوند و سپس اقدامات لازم برای مهار و ترمیم آن صورت بگیرد.
کارشناس سیاسی، ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مثل تمامی حاکمیتها، دارای قوانین است و تخطی از این قوانین مدنی، پیامدهای خودش را بههمراه خواهد داشت.
زال، تاکید کرد: حضور آشوبگران و لیدرهای آموزشدیده در بین معترضین و هدایت افراد به سمت آسیب به بیت المال و تخریب اموال شخصی و یا حمله به اشخاص و توحش برای به قتل رساندن آحاد مردم، نه تنها نقض قوانین یک کشور، بلکه نقض حقوق بشری است.
وی، بیان کرد: آشوبگران با ساختارشکنی، عریان کردن و کوچک کردن شخصیتِ زنان و اهانت به اعتقادات افراد، سعی در ایجاد برقراریِ حاکمیت حیات وحش میکردند که جز اثرات منفی روانی، ایجاد رعب و وحشت، ناامنی و تخریب در حکومت، هیچ دستاوردی را با خود به ارمغان نداشت.
کارشناس سیاسی، افزود: در اعتراضات سال گذشته، که به دروغ در حمایت از زنان برگزار شد، تنها هدفشان، آسیبهای روحی و جسمی زنان بود و از دستاوردها و موفقیتهای بانوان ایرانی در عرصههای مختلف، یاد نشد.
زال، تصریح کرد: این عملکرد، موجب تشدید آسیب جسمی و جبران ناپذیر به جامعه زنان در ایران بود، که شامل پروژه کشتهسازی و یا نقض عضو افراد، توسط لیدرها و متهم کردن جمهوری ایران به این امر بود و حتی اقدام این فتنهگران، موجب محدودسازی بیشتر زنان و مردم ایران شد.
وی، بیان کرد: درپی تصویب لایحه حجاب اسلامی، شاهد جبههگیری مانیفیستها و برداشت اشتباه جوامع بینالمللی، نسبت به عملکرد دولت اسلامی و درنتیجه، تحریمهای همهجانبه علیه ایران بودیم.
کارشناس سیاسی، بیان کرد: متاسفانه جوانان، با فریب و شرکت در اغتشاشات، به رهبری منافقان اسلام و کشور ایران، آینده کاری خود را تباه کردند و از امتیازها و حقوق شهروندی خود محروم شدند.
زال، عنوان کرد: ایجاد این اغتشاشات، پای فرصتطلبان انتحاری را به کشور، برای ایجاد ناامنی باز کرد و موجب قربانی شدن مردان، زنان و کودکان شد که از آثار پیامدهای انقلاب مخملی به شمار میرود و به هیچ عنوان در راستای احیای حقوق پایمال شده زنان نخواهد بود.
وی، در پایان تاکید کرد: اعضای انقلاب مخملی سال گذشته، فقط بازیگرانِ آموزش دیده عرصه منتخبی بودند، که با شعارهای دروغین آزادی زنان، به خودسوزی و تزلزل یک حاکمیت مأموریت داشتند و با هوشیاری به موقع نیروهای امنیتی، نظامی و بصیرت آحاد مردم، برای جلوگیری از تجزیه کشور، مواجه شدند.
انتهای پیام/