رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-08-30 13:03 شماره خبر : 1593 https://diyareaftab.ir/short/NKXQ4
رئیس دانشگاه اراک:

رئیس دانشگاه اراک با اشاره به اینکه اساتید در انتقال امید به دانشجویان نقش‌آفرین باشند، گفت: باید در دانشگاه‌ها و سر کلاس برای دانشجویان بذر امید آفرینی بکاریم، با همین جوانان می‌توانیم به اوج قله‌های علمی برسیم.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ مجتبی ذوالفقاری، در نشست جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید، گفت: غم و اندوه خود را از اتفاقات غزه که در دنیایی به ظاهر متمدن افتاده است، ابراز همدردی می‌کنیم.

وی، افزود: عبارتی در نهج البلاغه است با این عنوان «نشانه مؤمن کم خرج و پرکار بودن او است» که می‌توان شهید چمران را به‌عنوان نمونه نام برد، فردی که از نخبه‌های طراز جهانی چیزی کم نداشت در خدمت جوانان مملکت بود و به استقبال شهادت رفت.

رئیس دانشگاه اراک، عنوان کرد: همه می‌دانیم کشور مشکل تحریم را دارد اما مهم است هنگامی که سر کلاس درس در دانشگاه‌ها حضور پیدا می‌کنیم و با جوانان روبرو می‌شویم آنها را واقعاً امیدوار کنیم.

ذوالفقاری، خاطر نشان کرد: آمریکا قبل از جنگ جهانی اول و آلمان، ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم در چه وضعیتی قرار داشتند، غیر از اینکه انسان‌هایی بودند که اعتقاد داشتند می‌توان از صفر شروع کرد.

وی، ادامه داد: سرمایه‌های گران بهایی مانند شهدا را داریم که مانند شهید چمران و همه شهدا جان خود را برای کشور دادند تا مردم را امیدوار نگه‌دارند.

رئیس دانشگاه اراک، بیان کرد: اندک اساتیدی هستند که در کلاس درس دانشگاه حضور پیدا می‌کنند و بذر ناامید را در دل جوانان می‌کارند که قطعاً به خود و خون شهدا خیانت می‌کنند.

ذوالفقاری، گفت: اندک اساتیدی هستند که عنوان می‌کنند، نمی‌توان در کشور کاری کرد که این‌گونه نیست بلکه امام‌خمینی(ره) با همین جوانان در مقابل آمریکا ایستاد که الان به این نقطه و قله رسیده‌ایم.

وی، افزود: اساتیدی را مشاهده می‌کنیم هنگامی که خارج از کشور حضور دارند با دانشجویان در ارتباط است و آنها را به مهاجرت از ایران ترغیب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اراک، اظهار کرد: باید در دانشگاه‌ها و سر کلاس برای دانشجویان بذر امید آفرینی بکاریم به‌دلیل اینکه با همین جوانان می‌توانیم به اوج قله‌های علمی برسیم و باید خط شهید چمران را پیش بگیریم و امید آفرینی واقعی را جای امید آفرینی کاذب انتشار دهیم.

ذوالفقاری، در پایان تصریح کرد: تحلیلی که یک مجموعه‌ای در آمریکا بررسی کرده است که روسیه از لحاظ نظامی، چین از لحاظ نظامی و اقتصادی و ایران روشی ایجاد کرده است که می‌توان بدون آمریکا نیز رشد کند و این خطر بزرگی است که غرب آن را به‌عنوان تهدید برای خود می‌داند.

انتهای پیام /

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.