حالت تاریک
یکشنبه, 31 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
بازسازی کاسه چشم با فناوری چاپ سه‌بعدی
برای نخستین بار در اراک صورت گرفت؛

بازسازی کاسه چشم با فناوری چاپ سه‌بعدی

برای نخستین بار در اراک بازسازی کاسه چشم با فناوری چاپ سه‌بعدی در مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع) با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در یک اقدام نوآورانه و کم‌نظیر، عمل جراحی بازسازی کاسه چشم (Orbital Reconstruction) با استفاده از فناوری پرینت سه‌بعدی برای نخستین بار در شهر اراک و در مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین(ع) با موفقیت انجام شد.

این عمل توسط تیم تخصصی جراحی فک و صورت مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین (ع) و با سرپرستی دکتر مهدی حیدری‌زاده انجام شد.

در این روش، پس از بررسی دقیق تصاویر پزشکی بیمار و طراحی سه‌بعدی ناحیه آسیب‌دیده، مدل اختصاصی مورد نیاز با بهره‌گیری از فناوری پرینت سه‌بعدی تهیه و در فرآیند جراحی مورد استفاده قرار گرفت.

حیدری‌زاده با اشاره به اهمیت به‌کارگیری فناوری‌های نوین در حوزه درمان اظهار داشت: استفاده از پرینت سه‌بعدی در بازسازی کاسه چشم، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر جراحی، افزایش دقت در بازسازی ساختارهای استخوانی و بهبود نتایج درمانی بیماران را فراهم می‌کند.

وی افزود: اجرای موفق این عمل، گامی مهم در توسعه فناوری‌های پیشرفته پزشکی در استان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اراک محسوب می‌شود و زمینه را برای استفاده گسترده‌تر از روش‌های نوین درمانی در سایر حوزه‌های جراحی فراهم خواهد کرد.

گفتنی است مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین (ع) اراک به عنوان یکی از مراکز تخصصی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک، همواره در مسیر بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین پزشکی گام برداشته و تلاش دارد خدمات درمانی پیشرفته‌تری به بیماران ارائه کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!