حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
ایران؛ معمار نظم نوین بین‌المللی است
دبیر شورای هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح:

ایران؛ معمار نظم نوین بین‌المللی است

دبیر شورای هماهنگی کمیته فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی امروز چهارمین ابرقدرت نوظهور جهان است که با تکیه بر نبوغ جوانان موازنه قدرت را از تنگه هرمز تا عمق استراتژیک غرب تغییر داده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سردار داود غیاثی‌راد شامگاه دوشنبه در آئین تجمع حماسی مردم ساوه گفت: تاریخ شهادت می‌دهد که ایرانیان همواره در برابر متجاوزان ایستاده‌اند؛ از پیروزی بر سومریان در دوران باستان که ویرانه‌های بابل هنوز گواه آن است، تا امروز، مسیر ما مسیر فتوت و شجاعت بوده است.

دبیر شورای هماهنگی کمیته فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به حماسه سوم خرداد افزود: شاهکارهای مهندسی رزمندگان اسلام، مانند احداث «پل بعثت» با ۳۶۰۰ لوله نفت در عملیات والفجر ۸، نماد غلبه ایمان بر بن‌بست‌های نظامی بود که معادلات ژنرال‌های ارشد جهان را در اروندرود بر هم زد.

وی با تشریح جایگاه تاریخی ایران اظهار داشت: دفاع مقدس سوم در واقع «جنگ جهانی چهارم» بود؛ چرا که ایران مقتدر به تنهایی در برابر ۳۶ کشور دنیا ایستاد و اجازه نداد حتی یک وجب از خاک این سرزمین کم شود.

 معاون قرارگاه سایبری حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) با اشاره به اعتراف مقامات امنیتی غرب تاکید کرد: امروز آمریکا در سراشیبی افول قرار گرفته و ایران به عنوان قطب‌نمای سیاست جهانی قد علم کرده است، به‌طوری که هیچ معادله‌ای در منطقه بدون نظر تهران حل نمی‌شود

وی با پیش‌بینی فرجام سران رژیم صهیونیستی گفت: همان‌طور که اراده ملت‌ها صدام را به سزای اعمالش رساند، امروز نیز حکم محاکمه نتانیاهو در دادگاه لاهه صادر شده و شک نکنید که عاقبت این کودک‌کش، همان چوبه دار و سرنوشت صدام و هیتلر خواهد بود.

‌ غیاثی‌راد با اشاره به تحقیر دیپلماتیک آمریکا در پکن بیان کرد: ترامپ با تفکر دزدان دریایی راهی چین شد اما حتی به استقبال او نرفتند؛ این نشان‌دهنده بن‌بست استراتژیک واشنگتن در برابر قدرت نفوذ جمهوری اسلامی در بلوک شرق است.

‌ وی حاکمیت بر تنگه هرمز را حق مسلم ایران دانست و گفت: ایران امروز «امنیت‌پرداز خلیج فارس» است و دنیا باید عوارض اقتدار ما را بپردازد؛ جغرافیای مقاومت اکنون از هرمز تا سواحل امارات و بنادر استراتژیک گسترش یافته است.

‌ این مقام نظامی با تبیین قدرت معنوی نیروهای مسلح تصریح کرد: ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، چرا که سوخت اصلی موشک‌های ما نام مقدس «یا حیدر» است؛ این شعار رمز عبور از مرزها و بنزین حرکت ماشین جنگی اسلام در برابر جبهه باطل است.

وی درباره نفوذ تمدنی ایران اظهار داشت: فتوحات ما از جنس خاک‌گشایی نیست، بلکه فتح دل‌ها با کلام حق است؛ امروز لرزه‌ای که بر پیکره استکبار افتاده، حاصل اعتراف امپراتوری‌های خبری به تغییر موازنه بین‌المللی به نفع ایران است.

‌ غیاثی‌راد با نقل قول از فیلسوفان غربی گفت: دانشمندان بزرگ در قلب لندن اعتراف می‌کنند که فلسفه غرب به بن‌بست رسیده و یقین دارند که آینده جهان و تمدن نوین بشری به دست جوانان غیور و زنان بافضیلت ایرانی رقم خواهد خورد.

‌معاون قرارگاه سایبری حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) در پایان خاطرنشان کرد: خادمان ملت در یگان‌های موشکی و هوافضا، تجربه جنگ‌های جهانی را با دانش نوین درآمیخته‌اند و «عقاب‌های تیزپرواز اسلام» آماده‌اند تا هرگونه غلط دشمن را با غرش موشک‌ها پاسخ دهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!