رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/08/10 Thursday - 2024 31 October الخميس ، 28 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
متخصص تغذیه مطرح کرد:

متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: مصرف نان و غلات کامل در سلامتی بدن انسان بسیار مورد توجه قرار دارد.

به گزارش «دیارآفتاب»؛ حامد پور آرام، صبح امروز در همایش احیای نان کامل در اراک گفت: مصرف نان و غلات کامل، حرف اول متخصصان تغذیه در دنیا است و در سلامتی بدن انسان، بسیار مورد توجه قرار دارد.
وی، ادامه داد: نان، اصلی‌ترین ماده غذایی افراد جامعه است و حدود ۴۰ الی ۶۰ درصد انرژی و ۴۰ الی ۴۵ درصد پروتئین روزانه مردم کشور را تامین می‌کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، اظهار کرد: بیش از ۵۰۰ نوع نان مختلف در کشور وجود دارد بنابراین مصرف نان در سبد غذایی از جایگاه بالایی برخوردار است.
پور آرام، با اشاره به مثلث کیفیت نان بیان کرد: ماده اولیه، نیروی انسانی متخصص در نانوایی‌ها و استفاده از تکنولوژی روز دنیا سه عامل مهم در بحث کیفیت نان هستند.
وی، با اشاره به تفاوت نان‌های صنعتی و سنتی گفت: در کشور دو نوع نان سنتی و صنعتی تولید می‌شود که حجم تولید نان سنتی ۹۰ درصد و نان صنعتی ۱۰ درصد است.
متخصص تغذیه، با بیان اینکه بیشترین شکایت‌های دریافتی در بخش کالا، مربوط به انواع نان است، گفت: ۱۶۰ هزار تن نان در تهران ضایعات می‌شود که تنها با کاهش پنج درصد از این ضایعات، حدود هشت میلیارد تومان در سال در استان تهران صرفه جویی می‌شود.
پورآرام، در پایان ضمن جمع بندی مطالب ارائه شده به بیان مشکلات اساسی نان پرداخت و پیشنهادات و راهکارهای اجرایی را در جهت رفع مشکلات مطرح کرد.
انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار