حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
دستگیری ۷ جاسوس شبکه معاند در ساوه
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه خبر داد:

دستگیری ۷ جاسوس شبکه معاند در ساوه

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از شناسايی و دستگيری هفت نفر که اقدام به ارسال اطلاعات و همکاری با شبکه معاند و ضد ایرانی می کردند در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» طی ۲۴ ساعت گذشته در نقاط مختلف استان مرکزی حوادثی رخ داد که مأموران نیروی انتظامی در آن نقش‌آفرینی کردند، در این بسته خبری اخبار پلیسی روز را بخوانید.

حسین اسلامی، فرمانده انتظامی شهرستان تفرش افزود: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در شهرستان تفرش با شيوه و شگرد مشابه، موضوع شناسايی و دستگيری سارق يا سارقان در دستور کار مأموران قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان تفرش بیان کرد: مأموران کلانتری ۱۱ شهرستان تفرش طی انجام تحقيقات و اقدامات تخصصی موفق شدند باند ۵ نفره سارقان را شناسايی و با هماهنگی قضائی آنان را در عمليات‌های جداگانه در مخفيگاهشان دستگير کنند.

اسلامی با اشاره به اينکه متهمان در تحقيقات انجام گرفته به ۱۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی در سطح شهرستان تفرش اعتراف کردند، تصريح کرد: متهمان جهت سير مراحل قانونی تحويل مرجع قضائي  شدند.

وی در پايان خاطر نشان کرد: رعايت توصيه‌های انتظامی و از بين بردن فرصت‌های ارتکاب جرم زمينه وقوع انواع جرايم از جمله سرقت را تا حد زيادی کاهش می‌دهد که توصيه می‌شود مردم عزيز به هشدارها و توصيه انتظامی توجه لازم داشته باشند و آنها را اجرايی کنند.

سواری ماکسیما با سرعت ۲۳۰ کیلومتر روانه پارکینگ شد

روح‌الله آشوری، رئیس پلیس‌راه استان مرکزی گفت: در ادامه اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد در جاده‌های استان، یک دستگاه سواری ماکسیما را که با سرعت ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت و انجام حرکات مخاطره‌آمیز و نمايشی در محور ازنا در حال رانندگی بود، توسط تیم گشت نامحسوس پليس راه متوقف و راهی پارکینگ شد.

وی افزود: با رانندگانی که دارای سرعت های غیر مجاز و بحرانی هستند، بدون اغماض و برابر قانون برخورد و خودروی آن ها توقیف خواهد شد.

رئیس پلیس راه استان مرکزی در پایان ضمن هشدار به همه رانندگان تصریح کرد: محورهای مواصلاتی استان مرکزی تحت نظارت تیم های محسوس و نامحسوس پلیس راه می باشد و رفتار رانندگان به صورت مستمر رصد خواهد شد.

اجرای طرح برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف اراک 

علی عزیزیان، فرمانده انتظامی شهرستان اراک از توقیف و اعمال قانون ۱۵۰ دستگاه موتورسیکلت در اجرای طرح برخورد با وسایل نقلیه متخلف در سطح این شهرستان خبر داد.

وی افزود: در راستای مطالبات مردمی و در اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی، به منظور برخورد با موتور سیکلت سواران متخلف و مزاحم که باعث نارضایتی شهروندان شده بودند طرح ارتقاء امنیت اجتماعی طی هفته گذشته در شهرستان اراک اجرا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اراک بیان کرد: این طرح با حضور تیم‌های یگان امداد اراک اجرایی شد که در همین رابطه تعداد ۱۵۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ و در محل اعمال قانون شدند.

عزیزیان با اشاره به استمرار اجرای این طرح، علت توقیف موتور سیکلت های متخلف را عدم نصب پلاک، سبقت غیر مجاز، آلودگی صوتی، پلاک مخدوش، حرکات نمایشی، عدم ارائه گواهینامه و همچنین برهم زدن نظم عمومی عنوان نمود.

دستگیری ۷ نفر به اتهام ارتباط با شبکه های معاند در ساوه

مجتبی جمالی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از شناسايی و دستگيری هفت نفر که اقدام به ارسال اطلاعات و همکاری با شبکه معاند و ضد ایرانی می کردند در این شهرستان خبر داد.

وی افزود: در یک عملیات موفقیت آمیز اطلاعاتی و انتظامی هفت نفر وابسته به گروه های متخاصم که اقدام به ارسال تصاویر موقعیت حضور نیرو‌ها و مکان‌های نظامی، امداد و نجات، ایست و بازرسی و... به شبکه های دشمن می‌کردند، بازداشت و تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه در پایان، از شهروندان گرامی درخواست می شود هرگونه فعالیت مشکوک را با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

پايان کار سارق قطعات کولر در محلات

عبدالله سلمانی، فرمانده انتظامی شهرستان محلات از دستگيری یک نفر سارق سابقه دار و یک نفر مال‌خر و کشف ۱۵ فقره سرقت در شهرستان محلات خبر داد.

وی افزود: در پی وقوع چند فقره سرقت موتور و قطعات کولرهای آبی و گازی در سطح بازار شهرستان محلات، بلافاصله پيگيری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان محلات بيان کرد: پس از انجام تحقيقات فنی و اقدامات پليسی و تعقیب و مراقبت های شبانه روزی ماموران، متهم در حین سرقت در بازار توسط ماموران کلانتری ۱۱ جمهوری شناسایی و دستگیر شد.

سلمانی عنوان کرد: سارق در تحقيقات پليس به ۱۵ فقره اعتراف کرد و در روند رسیدگی به پرونده متهم یک نفر مال‌خر نیز شناسایی که طی عملیات جداگانه دستگیر شد.

وی با اشاره به اینکه اموال سرقتی مالباختگان کشف شد خاطرنشان کرد: در ادامه متهمان با تشکیل پرونده به دادسرا معرفی شدند. 

فرمانده انتظامی شهرستان محلات در پایان از شهروندان خواست؛ هرگونه موارد مشکوک را سریعا به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

دستگيری سارقان باغات و مزارع کشاورزی در دليجان

جعفر اسکينی فرمانده انتظامی شهرستان دليجان از دستگيری ۲ نفر سارق باغات و مزارع کشاورزی در شهر نیمور خبر داد.

وی افزود: در پی وقوع سرقت از باغات و مزارع کشاورزی شهر نیمور، مأموران انتظامی کلانتری ۱۱ شهرستان دليجان با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقيقات پليسی، ۲ نفر سارق را شناسایی و در عملیاتی با هماهنگی قضائی متهمان دستگير شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دليجان بيان کرد: متهمان در بازجويی‌های پليسی به یک فقره سرقت باغات و مزارع کشاورزی در شهر نیمور اعتراف کردند و با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!