درباره نویسنده
عضو هیات علمی دانشگاه استان مرکزی عنوان کرد:
انحراف سرمایهها عامل کاهش سرمایهگذاری

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی گفت: انحراف سرمایههای کشور به سمت فعالیتهای غیرمولد یکی از عوامل کاهش سرمایهگذاری در اقتصاد است.
علی یونسی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به بررسی چالشهای سرمایهگذاری و راهکارهای مقابله با تهدیدات اقتصادی پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در رونق تولید و رشد اقتصادی، اظهار داشت: سرمایهگذاری، چه داخلی و چه خارجی، از الزامات تولید است و افزایش آن، امید به افزایش تولید در دورههای آتی را رقم میزند.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی با تاکید بر لزوم هدایت صحیح سرمایههای داخلی، انحراف این سرمایهها به سمت فعالیتهای غیرمولد را یکی از عوامل کاهش سرمایهگذاری در اقتصاد دانست و افزود: نوسانات قیمت ارز و تورم، از جمله عواملی هستند که منجر به انحراف سرمایهها میشوند. دشمنان یک کشور، معمولاً از این طریق برای آسیب زدن به اقتصاد آن کشور استفاده میکنند.
وی با تشریح فرآیند انحراف سرمایهها، تصریح کرد: در این فرآیند، مردم به جای سرمایهگذاری در فعالیتهای تولیدی و مولد، به سمت فعالیتهای سوداگرانه و دلالی، مانند خرید دلار و سکه، روی میآورند. این انحراف منابع، منجر به کاهش تولید، کمبود کالاها، افزایش تورم و وابستگی بیشتر اقتصاد به خارج میشود. در واقع انحراف سرمایهها، ترفند دشمن برای ضربه به اقتصاد ایران است.
یونسی با اشاره به اینکه افزایش وابستگی به خارج، تقاضا برای دلار را افزایش داده و به تبع آن، قیمت دلار بالا رفته و قدرت پول ملی کاهش مییابد، این وضعیت را یک ضعف مضاعف برای اقتصاد کشور دانست.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور استان مرکزی در ادامه، با اشاره به رویکرد نظامهای سرمایهداری در پیشنهاد سرمایهگذاری خارجی، تاکید کرد: کشورهای متخاصم، پس از اعمال تحریم و روشهای مختلف برای ایجاد اخلال در اقتصاد یک کشور، بحث سرمایهگذاری خارجی را مطرح میکنند. افزایش سرمایهگذاری خارجی در یک کشور، ممکن است با تحمیل قیود سیاسی، فرهنگی و غیر اقتصادی همراه باشد.
وی با بیان اینکه به نظر میرسد اقتصاد ایران در حال تجربه همین تکنیک ضربه خوردن است، افزود: کاهش مصنوعی ارزش پول ملی و افزایش تصنعی قیمت دلار توسط فعالان اقتصادی که درصد بیشتری از عرضه دلار را در اختیار دارند، از جمله نشانههای این تکنیک است.
یونسی در پایان، بر ضرورت اتخاذ تدابیر مناسب برای مقابله با این تهدیدات و هدایت سرمایهها به سمت فعالیتهای مولد و تولیدی تاکید کرد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تاسوعای فراهان بیعت با ولایت
- شهر ساوه در سوگ شب عاشورا
- زنجیرزنی زیر سایهی علم عباس (ع) در تلخاب
- کاروان غم هیات رزمندگان اسلام در اراک
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- پیروی از ولایتفقیه تحقق سعادت جامعه است
- ایران غنیسازی را متوقف نکرده است
- مشاهده بیشتر