رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/11/19 Friday - 2025 07 February الجمعة ، 8 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-19 15:06 شماره خبر : 11473 https://diyareaftab.ir/short/VlR2o
امام جمعه فرمهین:

امام جمعه فرمهین گفت: کشور ما به یک اقتداری رسیده که ابرقدرت‌ها روی تصمیمات او حساب باز می‌کنند و امنیت، ثبات در خاورمیانه و غرب آسیای ناامن به برکت انقلاب و نظام مقدس اسلامی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «فراهان خبر» حجت‌الاسلام محمد سوری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ ه.ش به عنوان یک پدیده‌ای در غرب اثرات بی‌شماری در کشور و هم در منطقه داشته است.

وی افزود: روند ۲۰۰ ساله انحطاط و اضمحلال قدرت و اقتدار به واسطه انقلاب ما دگرگون شد. مسیر انحطاط و سقوطی را که شاهان قاجار و پهلوی خاصیت در کشور ما رقم زده بود، انقلاب ما دگرگون کرد.

سوری اظهار کرد: انقلاب به دنبال است که ایران را قوی‌تر کند لذا وقتی که ما نگاه می‌کنیم حرکتی که در انقلاب اسلامی ما ایجاد شد، مسیر حرکت ایران را از منفعل بودن و وابسته بودن به دیگر کشورها تغییر داد.

امام جمعه فرمهین گفت: با انقلاب اسلامی کشور از حالت انفعال بیرون آمد و فعالانه به حرکتش با اتکا به پروردگار عالم ادامه می‌دهد. دستیابی به اقتدار نظامی بازدارنده و راهبردی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در گذشته به کشور ما از یک کشور وابسته که بهش اعتنایی نمی‌گذاشتند به یک اقتداری رسیده که ابرقدرت‌ها روی تصمیمات او حساب باز می‌کنند و امنیت و ثبات در خاورمیانه و غرب آسیای ناامن به برکت انقلاب و نظام مقدس اسلامی است.

سوری اظهار کرد: انقلاب اسلامی آغازی بر پایان انحطاط اقتصادی کشور است، دشمنان از راه‌های مختلف  ما را وابسته کرده بودند و این وابستگی به واسطه انقلاب از بین رفت و از جمله برکات انقلاب ما استقلال است.

امام جمعه فرمهین گفت: در زمان پهلوی وقتی استالین، چرچیل و روزولت در تهران در کنفرانسی در ایران جلسه می‌گذارند، شاه مملکت اطلاعی ندارد و در واقع برای حاکمان وقت حساب باز نمی‌کردند اما به برکت نظام مقدس مکتب اسلام یک تحولی ایجاد شده که اگر برنامه‌ای در غرب آسیا و حتی در جهان بناست، گرفته شود باید نظرات ایران را دید و این به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

 وی افزود: در جنگ جهانی کشور ما صدردصد وابسته و حیات خلوت آمریکا و انگلیس و شوروی و کشورهای اروپایی بودیم. انقلاب حریم نظام ما را امن کرد و حتی برای ثبات امنیت فراتر از مرزها برای این کشور تلاش می‌شود.

سوری اظهار کرد: انقلاب ما برکاتی فراوانی دارد و برای نظام و مردم با تمام توان تلاش می‌کند. البته این خدمات دیده نشده است.

امام جمعه فرمهین گفت: دشمن تلاش می‌کند این کشور مستقل و ایران قوی را از بین ببرد، ما باید هوشیار باشیم و گوش به فرمان باشیم که سعادت ما در همین است.

 وی با اشاره به میلاد حضرت علی اکبر و روز جوان گفت: مکتب ما برای همه الگو دارد و برای جوانان حضرت علی اکبر (ع) الگو، بهترین شاخص و معیار که بسیار مهم و اثرگذار است.

سوری با اشاره به بیانات رهبری در خصوص پیروزی غزه افزود: غزه توانست بر رژیم صهیونیستی و آمریکا غلبه کند قبل از این وقتی می‌گفتیم، کسی باور نمی‌کرد که غزه آمریکا و صهیونیست را شکست دهد. 

امام جمعه فرمهین گفت: کسی حتی به ذهنش خطور نمی‌کرد، یک شبه نظامی به نام حماس در یک منطقه کوچک بخواهد، ابرقدرتی مانند آمریکا و رژیم بی‌خاصیت صهیونیست را شکست بدهد.

وی گفت: اگر صهیونیست روزنه‌ای پیدا می‌کرد، تن به آتش بس نمی‌داد و دیگر چاره‌ای نداشت. صهیونیست تمام راه‌ها رو رفت اما ما معتقدیم که تحولات منطقه در چارچوب سنت‌های الهی است.

سوری اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اصول در سنت‌های الهی پیروزی نهایی حق بر باطل است و مردم این باور را داشتند و در سخت‌ترین شرایط مقاومت کردند و به پیروزی رسیدند.

امام جمعه فرمهین گفت: مردم غزه معتقد و مستحکم‌اند و به پروردگار عالم، حکمت و مشیت الهی اعتقاد دارند و کسی که این باور را داشته باشد، نگرانی هم ندارد.

وی افزود: مقاومت مردم غزه در بر رژیم بی‌خاصیت صهیونیست و اربابش آمریکای جنایتکار و اروپا مصداق بارز عمل به سنت الهی است و این مقاومت نشان ایمان راسخ مردم قهرمان غزه است که به وعده‌های الهی اعتقاد و ایمان داشتند.

سوری ادامه داد: اینها درسی برای همه ما و مسئولین و کارگزاران ما است که در این مسیر اگر به فرمایش مقام معظم رهبری و به راهی را که شهدا ترسیم کردند، باور داشته باشیم، پیروزی از آن ما است.

 امام جمعه فرمهین گفت: درسته اقتصاد ما بیمار است اما باید تکیه به داخل داشته باشیم، سرنوشت قریب به ۹۰ میلیون نفر را نباید به لبخند دشمن گره بزنیم، دشمن بد ذات است. 

وی افزود: دشمن در هر معاهده‌ای که وارد شده به راحتی از آن خارج شده و کسی دشمن را هم مواخذه نکرده است.

سوری اظهار کرد: پس باید هوشیار باشیم، کسانی که در یک برهه مسئولیت دارند باید آن مسئولیت را به نحو احسن انجام دهند و بر اساس عزت و مصلحت رهبری گام بردارند تا در پازل دشمن گرفتار نشوند.

امام جمعه فرمهین گفت: باور ما این است که می‌توانیم بر داشته‌های خود تکیه و حرکت کنیم البته لازمه کار این است که مسئولین به مبانی نظام انقلاب باور داشته باشند.

وی افزود: دولت باید همت کند که وزیران بر اساس مبانی انقلاب، مسیر امام و رهبری عمل کنند و در شهرستان‌هایی که وارد می‌شوند باید اهدافی برای خود ترسیم کنند و در میان مردم باشند.

سوری اظهار کرد: ما معتقدیم که مسئولان از مردم‌اند، خودشان را از مردم جدا ندانند و امید را در جامعه ایجاد کنند. کسی که خسته و ناامید است، نباید به عنوان مسئول کار کند بلکه مسئول باید در جامعه امید ایجاد کند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.