رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «محمدرضا دهقان‌راد»؛

امروز، روز امتحان است

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدرضا دهقان‌راد» آمده است: عزیزان! امروز، روز امتحان است. سعی کنید از این امتحان پیروز بیرون آیید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمدرضا دهقان‌راد در یازدهم تیرماه ۱۳۴۱ در روستای خوشدون یکی از روستاهای تابع اراک به دنیا آمد، در روزهای پایانی سال ۱۳۶۱ برای انجام خدمت مقدس سربازی راهی پادگان آموزشی شد و پس از طی دوره آموزشی در واحد بهداری تیپ سوم از لشکر ۶۴ ارومیه مشغول به خدمت شد. 

نزدیک به هشت ماه در منطقه عمومی‌ مهاباد حضور داشت و در تاریخ بیست و پنجم مهر ۱۳۶۲ در محور میاندوآب، مهاباد به کمین گروه‌های ضد انقلاب افتاد و بر اثر اصابت گلوله به سرش به شهادت رسید. 

بخشی از وصیت‌نامه شهید: عزیزان رزمنده! ای جوان‌های مسلمان! بیدار شوید. به‌ پا خیزید. از کاروان ابا عبدالله (ع) عقب نمانید. آیا می‌دانید که دنیا زودگذر است؟ عزیزان! امروز، روز امتحان است. سعی کنید از این امتحان پیروز بیرون آیید.

انتهای خبر/

1403-12-27 00:05 شماره خبر : 12288

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.