رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «ناصر شجاعی»؛

امت قهرمان، فرصت‌ها را غنیمت بشمارید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «ناصر شجاعی» آمده است: ای امت قهرمان! فرصت‌ها را غنیمت بشمارید و به سوی جبهه‌ها بشتابید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام ناصر شجاعی در سومین روز از شهریورماه سال ۱۳۴۲ در روستای آستانه از توابع شهرستان زیبای شازند در خانواده‌ای متدین و مومن دیده به جهان گشود.

شهید ناصر شجاعی، مردی شجاع بود که تمام آرزوهایش را در دنیا جا گذاشت و در لباس سربازی رهسپار جبهه‌های حق علیه باطل شد. پاسدار وظیفه بود و در سپاه مشغول به فعالیت شد. پس از چهار ماه نبرد دلیرانه درسیزدهم اسفندماه سال ۱۳۶۵ در خاک شلمچه و درحین عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت رسید و پیکرش در آستانه به خاک سپرده شد.  

بخشی از وصیت‌نامه شهید: ای امت قهرمان! فرصت‌ها را غنیمت بشمارید و به سوی جبهه‌ها بشتابید و راه شهدا را ادامه دهید که تنها و تنها جهاد است که مایه عزت و شرف ماست.

انتهای خبر/

1404-05-05 00:05 شماره خبر : 14889

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.