درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «محمدباقر شاملو»؛
امام (ره) و انقلاب را یاری دهید

در بخشی از وصیتنامه شهید «محمدباقر شاملو» آمده است: همه شهیدان این انتظار دارند که اسلام پیروز شود و من از شما میخواهم که این انتظار برادرتان را انشاءالله با پیروی از اوامر امام (ره) عزیزمان این انقلاب را یاری دهید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» شهید والامقام محمدباقر شاملو، در یازدهمین روز از دیماه سال ۱۳۴۴، در روستای خمستان از توابع شهرستان شازند و در دل خانوادهای دیندار و کشاورز دیده به جهان هستی گشود، سرباز بود و به ارتش به لشکر ۷۷ خراسان رفت و از این طریق به جبهه اعزام شد.
دلاورانه جنگید تا سرانجام روحش اندیشه پرواز کرد و در سیام تیرماه سال ۱۳۶۴ در منطقهٔ سیدکان بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر و صورتش به شهادت رسید و آسمانی شد. پیکر مطهرش را در زادگاهش به خاک سپردند.
فرازی از وصیتنامه شهید: یک وصیتی به برادران عزیزم دارم که انشاءالله با انتخاب خط سرخ شهادت بتوانند راه مرا ادامه دهند و هدفشان فقط و فقط یاری اسلام باشد و همه شهیدان این انتظار دارند که اسلام پیروز شود و من از شما میخواهم که این انتظار برادرتان را انشاءالله با پیروی از اوامر امام عزیزمان این انقلاب را یاری دهید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ولایتفقیه چراغ هدایت است
- سوره «بقره» آیه ۱۷۰ تا ۱۷۶
- حذف متقاضیان مسکن در صورت عدم تکمیل آورده
- حریق مهیب انبار رنگ در شهر اراک
- سفره یک روزه استاندار مرکزی به تفرش
- آتشسوزی شدید انبار رنگ در اراک
- اطفای حریق مهیب انبار رنگ در اراک
- ملت با جهتگیریهای گوناگون پای ایران ایستاد
- اولین یادواره شهید جهادگر «محمدحسین دریس» در اراک
- ایمنسازی 138 هزار رأس دام در کمیجان
- مشاهده بیشتر