رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی خبر داد:

افزایش مأموریت‌های اورژانس در روزهای آلوده

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی از افزایش ۱۹ درصدی تعداد مأموریت‌های قلبی و افزایش ۱۴ درصدی تعداد مأموریت‌های تنفسی در روزهای آلوده در اراک خبر داد.

بهروز ایران‌نژاد، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «دیار آفتاب» در خصوص اقدامات اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در روزهای آلوده گفت: در روزهای گذشته که وضعیت ویژه آلودگی‌هوا در اراک اعلام شد، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ در میدان شهدا مستقر شدند تا به شهروندان خدمات لازم را ارائه دهند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی افزود: با افزایش میزان آلودگی‌هوا، در اغلب مواقع مأموریت‌های اورژانسی مرتبط با موارد قلبی و ریوی افزایش می‌یابد

ایران‌نژاد ضمن اشاره به افزایش ۱۹ درصدی تعداد مأموریت‌های قلبی و افزایش ۱۴ درصدی تعداد مأموریت‌های تنفسی در روزهای آلوده در اراک اظهار کرد: از همه مردم درخواست می‌کنم که در شرایط فعلی و در صورت عدم ضرورت از خانه خود بیرون نیایند و در صورتیکه بنابر ضرورت از خانه خارج می‌شوند حتماً از ماسک استفاده کنند.

 

انتهای پیام /

1402-09-14 11:26 شماره خبر : 1899

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.