رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/08/09 Wednesday - 2024 30 October الأربعاء ، 27 ربيع الآخر ، 1446
ساعت
معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه خبر داد:

معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: میزان تولید انار شهرستان ساوه با ۱2 درصد افزایش به بیش از ۱۷۰ هزار تن رسیده است.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ محمودرضا خلیلی در گفتگو با خبرنگار نار خبر، گفت: سطح زیر کشت انار در ایران حدود ۹۰ هزار هکتار است که ۱۱ هزار هکتار آن در ساوه است و سالانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن انار از مجموع ۶. ۵ میلیون تن انار تولیدی جهان در ایران تولید می‌شود و کمتر از ۲۰ هزار تن آن به کشور‌های خارجی صادر می‌شود.

وی افزود: تقریباً ۷۵ درصد انار تولیدی شهرستان قابلیت تازه خوری و صادرات دارد و در سردخانه‌ها ذخیره و روانه بازار خواهد شد و ۲۵ درصد در چرخه فرآوری، آبگیری و رب‌گیری استفاده می‌شود.

معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی ساوه با بیان اینکه فصل برداشت انار در شرایط نرمال جوی و در صورت بارش‌های مناسب بهاره ٢٠ مهر و در برخی سال‌ها زودتر از این موعد است افزود: ، اما امسال به علت تنش‌های آبی، انار ساوه نیازمند وقت بیشتری برای آبگیری و سرخ شدن بود و اکنون بیش از ۷۰درصد از محصولات انار باغات برداشته شده است.

خلیلی عنوان کرد: اناری که از باغدار خریده می‌شود بر حسب کیفیت انار، نوع بسته‌بندی و چگونگی حمل و نقل حدوداً دو الی سه برابر قیمت به دست مصرف‌کننده می‌رسد.


وی تصریح کرد: عمده دلیل افزایش برداشت در این شهرستان بارور شدن درخت‌هایی است که سال‌های گذشته در راستای تبدیل برخی باغات قدیمی به باغات اقتصادی ارقام کشت شده در آن‌ها اصلاح شده است.

خلیلی بیان کرد: شهرستان ساوه امسال برای دومین سال متوالی شاهد برگزاری جشنواره انار است که دست‌اندرکاران به علت تأخیر در فصل برداشت برگزاری این جشنواره را از ١٨ تا ٢۵ مهر به ١۵ آبان ماه موکول کرده‌اند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظرات
آخرین اخبار