درباره نویسنده
رئیس تعاون تفرش خبر داد:
اشتغالزایی ۳۵۶ نفر توسط تعاونیها در تفرش

رئیس تعاون، رفاه و کار اجتماعی تفرش گفت: تعاونیها در تفرش بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی برای ۳۵۶ نفر را فراهم کرده است.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ صادق نظریان، در گفتگو با ندای تفرش؛ اظهار کرد: ۱۸۶ تعاونی شهرستان تفرش فعالیت دارند، در این تعاونیها هزار و۴۵۴ نفر با سرمایه ۳۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون و ۸۶۰ هزار ریال به ثبت رسیده است.
وی افزود: از این تعداد تعاونی ۵۶ واحد تولیدی و ۱۳۳ واحد توزیعی و خدماتی هستند.
رئیس اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی شهرستان تفرش در خصوص ارائه خدمات مختلف این تعاونیها، بیان کرد: عمده فعالیت این شرکتها در زمینه تأمین نیاز تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، حمل و نقل، خدمات، سهام عدالت صنعتی و عمرانی، فرش دستباف و کشاورزی است.
نظریان در خصوص اشتغالزایی تعاونیها، عنوان کرد: حضور این تعداد تعاونی بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی برای ۳۵۶ نفر را فراهم کند.
وی ادامه داد: بالغبر ۵۰ درصد تعاونیها در حوزههای روستایی است و دو تعاونی بانوان برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی در شهرستان تفرش تشکیلشده است.
رئیس اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی شهرستان تفرش در پایان تصریح کرد: تاکنون تعاونی فرش دستباف تفرش حدود هشت تن فرش به خارج از کشور صادر کرده که باعث ارزآوری تقریبی ۳۴۰ هزار دلاری برای کشور شده است.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- همیشه در صحنه با حجاب کامل باشید
- سوره «بقره» آیه ۱۳۵ تا ۱۴۱
- توکل به خدا عامل اصلی پیروزی است
- راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک
- اجتماع عاشقان ولایت در ساوه
- رهبری دشمن را با مدیریتی ژنرالگونه غافلگیر کرد
- اراکیها در حمایت از غزه به پا خواستند
- فریاد خشم از فراهان برخاست
- ایران هیمنه پوشالی آمریکا را درهم شکست
- ایران حسینی همیشه پیروز است
- مشاهده بیشتر