برای نخستین بار در استان مرکزی، طرح نان کامل به اجرا درآمد که با موفقیت همراه بود و بهعنوان پیشگام در این زمینه، با جدیت به این موضوع ادامه خواهد داد.
به گزارش گروه چندرسانهای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفنتاب» مصرف نان و غلات کامل، از جمله توصیههای اصلی متخصصان تغذیه در سطح جهانی است و نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن انسان ایفا میکند.
نان، بهعنوان مهمترین منبع غذایی در جامعه، حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد انرژی و ۴۰ تا ۴۵ درصد پروتئین مورد نیاز روزانه افراد کشور را تأمین مینماید.
برای نخستین بار در استان مرکزی، طرح نان کامل به اجرا درآمد که با موفقیت همراه بود. استان مرکزی به عنوان پیشگام در این زمینه، با جدیت به پیگیری این موضوع ادامه خواهد داد.
براساس بازرسیهای انجام شده و تمایل نانوایان، در حال حاضر ۹۰ نانوایی در استان نان کامل تولید میکنند.
انتهای خبر/