درباره نویسنده
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی خبر داد:
استان مرکزی در قله ورزش حرفهای کشور

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: استان مرکزی رتبه نخست مراکز ورزش قهرمانی و حرفهای ادارات کل کشور را کسب کرد.
مسعود پیرایش در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب گفت: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته توسط دفتر توسعه اموزش پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان، استان مرکزی موفق به کسب رتبهی اول در مراکز ورزش قهرمانی و حرفه ای ادارات کل کشور شد.
وی ادامه داد: در مراسمی با حضور اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش با اهدای لوح و تندیس از معاون امور ورزشی و مسئول مرکز ورزش قهرمانی استان تقدیر شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: این موفقیت نتیجه تلاشهای بیوقفه و همت بالای تمامی اعضای تیمهای ورزشی استان است.
وی همچنین اشاره کرد: این دستاورد نشاندهنده تعهد استان مرکزی به توسعه ورزش و حمایت از جوانان و استعدادهای ورزشی است.
پیرایش افزود: با برنامهریزی دقیق و تلاشهای مستمر توانستهایم به این افتخار بزرگ دست پیدا کنیم و این موفقیت را به تمامی ورزشکاران و جوانان استان تقدیم میکنیم.
۳۵ هزار و ۵۸ ورزشکار زن در ۱۴۰۱ سازمان یافته شده بودند و در سال ۱۴۰۲ به ۴۱ هزار و ۶۷۵ افزایش یافته و ۴۴ هزار و ۲۱۸ ورزشکار مرد در ۱۴۰۱ سازمان یافته شده بود و در سال ۱۴۰۲ به ۴۸ هزار و ۷۲۴ ورزشکار افزایش یافته که ورزشکاران سازمان یافته نسبت به جمعیت استان در کشور برای استان مرکزی ۶ درصد رشد داشته است.
اعزام ۱۱ ورزشکار به مسابقات کشورهای اسلامی که ۱۰ ورزشکار مرد و یک ورزشکار زن، اعزام پنج ورزشکار مرد به بازیهای آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ که حسین رسولی موفق به کسب مدال طلای آسیایی شدند.
همچنین اعزام پنج ورزشکار مرد به بازیهای پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ که ورزشکاران استان موفق به کسب یک مدال نقره و چهار مدال برنز شدند که با این نتایج سال ۱۴۰۲ یکی از سالهای پر مدال استان مرکزی نیز محسوب میشود.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- شکست دشمن در ایجاد شکافهای اجتماعی
- نهضت عاشورا، زندهترین حماسه تاریخ
- حق بر باطل پیروز است
- سوره «بقره» آیه ۵۸ تا ۶۱
- افتتاح چند طرح با حضور وزیر نیرو
- ضرورت احداث سالانه ۶۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید
- آغاز ساخت ۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ساوه
- پیشرفت ۳۸ درصدی طرح انتقال آب به ساوه
- آبرسانی به ساوه نیازمند ۲ هزار میلیارد اعتبار
- آئین کلنگزنی بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در ساوه
- مشاهده بیشتر