حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک:

استان مرکزی بهشت، پایتخت مفاخر ایران است

استان مرکزی بهشت، پایتخت مفاخر ایران است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: استان مرکزی را بهشت مفاخر، سرزمین آفتاب، پایتخت مفاخر و مشاهیر ایران زمین می‌دانند.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ مرتضی قاسمی، عصر امروز در نشست صمیمی با فعالان دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، گفت: روز دانشجو را به کلیه دانشجویان تبریک عرض می‌کنم و همچنین خیر مقدم عرض می‌کنم حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار استان مرکزی در جمع نشست صمیمی فعالان دانشجویی را که دانشگاه آزاد اسلامی اراک میزبان این نشست است.

وی، افزود: استان مرکزی، از جمله استانی‌هایی است که نخبه‌پرور است که می‌توان به یکی از نخبه‌های سیاسی جهان حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک، بیان کرد: در حدود چهار هزار و پانصد نفر مفاخر در کشور تخمین زده شده که در حدود یک چهارم از این تعداد مربوط به استان مرکزی است.

قاسمی، عنوان کرد: به دلیل وجود این مفاخر استان مرکزی را بهشت مفاخر، سرزمین آفتاب و پایتخت مفاخر و مشاهیر ایران زمین می‌دانند.

وی، در رابطه با نشست صمیمی دانشجویان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: در این نشست صمیمی دانشجویانی از دانشگاه‌های اراک، امیرکبیر، آزاد اسلامی، پیام نور، جهاد دانشگاهی، علمی کاربردی حضور دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک، گفت: در حدود ۲۷ هزار و ۶۰۴ دانشجو در دانشگاه‌های استان مرکزی در ۱۴ واحد و مرکز در حال تحصیل هستند که در حدود ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!