درباره نویسنده
جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
دغدغه امام راحل استمرار نظام اسلامی بود

جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: یکی از مهمترین دغدغههای امام راحل استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و رسیدن به دورنمای آن بود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب»؛ عصر امروز سردار عزیز غضنفری در همایش فعالان فرهنگی به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی رحمتالله در کانون جوانان بسیج اراک گفت: این انقلاب با فداکاری ملت به ثمر نشسته و برای بقای آن بهترین خونها به پای آن ریخته شده است.
جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: حضرت امام خمینی رحمتاللهعلیه در سختترین حوادث با هدایت انقلاب اسلامی به ادامه حیات آن کمک شایانی کرد.
وی افزود: همواره باید کوشش کنیم تا این راه و مسیر نورانی انقلاب تداوم پیدا کند.
غضنفری با اشاره به شهادت آیتالله رئیسی و همراهانش تصریح کرد: از ویژگیهای شهید بزرگوار و دولت ایشان همراه کردن اخلاق با سیاست بود.
جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شخصیت شهید جمهور پدیده شگفتانگیزی بود و در دنیایی که اخلاق کمرنگ شده است، در طول ریاست و خدماتش ایشان هرگز رقیب سیاسی خود را تخریب نکرد.
وی در ادامه با بیان اینکه آینده ایران و فرزندانش در گرو امنیت اقتصادی و سیاسی است گفت: بهترین سیاست خارجی در چند دهه اخیر در دولت شهید رئیسی بروز و جلوه کرد.
غضنفری تلاش برای رفع تحریمهای ظالمانه، عضویت در پیمان شانگهای چین، ساخت بزرگترین و مدرنترین سیلو در چابهار و توافق سیاسی با عربستان و بسیاری از اقدامات زیر بنایی مهم را از جمله عملکردهای مثبت دولت شهید جمهور دانست و اظهار داشت: این اقدامات اساسی نشاندهنده توجه شهید گرانقدر به ابعاد همه جانبه و مناطق مختلف کشور بود.
جانشین سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به انتخاباتی که در آینده نزدیک در پیش است؛ بر انتخاب رئیسجمهوری که راه عزت و اقتدار را در حوزه سیاست خارجی دنبال کند؛ از سوی مردم تاکید کرد.
وی افزود: حضور حداکثری و انتخاب فردی که از نظر فکری با شهید آیتالله رئیسی قرابت داشته باشد بسیار مسئله مهمی است چرا که کوتاه آمدن در این قضیه ممکن است به وجود آمدن مشکلات دوباره کشور را با توجه به انتخابات آمریکا و بر سرکار آمدن ترامپ، افزایش دهد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- دگرگون شدن ارزشها
- حجاب حافظ بقای نسل بشر است
- همیشه در صحنه با حجاب کامل باشید
- سوره «بقره» آیه ۱۳۵ تا ۱۴۱
- توکل به خدا عامل اصلی پیروزی است
- راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک
- اجتماع عاشقان ولایت در ساوه
- رهبری دشمن را با مدیریتی ژنرالگونه غافلگیر کرد
- اراکیها در حمایت از غزه به پا خواستند
- فریاد خشم از فراهان برخاست
- مشاهده بیشتر