حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
احیای هپکو مرهون پیگیری‌های شهید رئیسی بود
مدیرعامل شرکت هپکو:

احیای هپکو مرهون پیگیری‌های شهید رئیسی بود

مدیرعامل شرکت هپکو گفت: شهید رئیسی در دو مسئولیت قوه قضائیه و ریاست جمهوری، با خدمات صادقانه و دقیق خود، کارخانه بی‌جان هپکو را مجدد احیا کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» علیرضا کاظمی امروز در مراسم دومین سالگرد شهید رئیسی و شهدای خدمت و سالروز آزادسازی خرمشهر در میان کارگران صنایع اراک، نقش شهید رئیسی را در احیای بزرگترین کارخانه تولید ماشین‌آلات سنگین کشور بی‌بدیل توصیف کرد و گفت: شهید رئیسی در دو مقطع حساس، نقش مؤثری در خروج این شرکت از رکود چندین ساله، تنش‌ها و اعتراضات داشت. نخست در سال ۱۳۹۸ و زمانی که در جایگاه ریاست قوه قضائیه به استان مرکزی سفر کردند، پس از برگزاری جلسه‌ای با حضور کارگران، پرسنل و مسئولان، قول پیگیری جدی موضوع را دادند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های شهید رئیسی در جلسات سران قوا، نهایتاً در سال ۱۳۹۹ سهام هپکو به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شد و از سال ۱۴۰۰ دوره تازهای از فعالیت شرکت آغاز گردید.

مدیرعامل شرکت هپکو خاطرنشان کرد: دومین مقطع، تیرماه سال ۱۴۰۱ بود که شهید رئیسی در قامت رئیس جمهور، مجدداً به استان مرکزی سفر کردند و در بازدید از هپکو، بر حمایت همه جانبه برای تداوم حیات این شرکت تأکید کرد.

کاظمی عنوان کرد: با همت استاندار وقت و مسئولان ملی، طی پنج سال اخیر مجموعه بزرگی از ماشین‌آلات راهسازی، معدنی و پروژه‌های صنعتی سفارشی در هپکو تولید شده و بار دیگر نام این برند در پروژه‌های عمرانی کشور درخشیده است.

وی با افتخار از جذب بیش از ۵۰۰ نیروی جوان و متخصص در پنج سال گذشته خبر داد و گفت: این اقدام ارزشمند، صدقه جاریه‌ای برای شهید رئیسی محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت هپکو خاطرنشان کرد: امروز هپکو به عنوان یکی از بهترین و بزرگترین صنایع کشور، نقشی کلیدی در توسعه زیرساخت‌ها ایفا می‌کند و همه ما باید ادامهدهنده راه شهدای خدمت باشیم.

کاظمی تصریح کرد: مسئولان و مدیران باید از برنامه‌ریزی درست و عمل صادقانه شهید رئیسی الگو بگیرند تا میهن اسلامی ایران هر چه بیشتر از قبل قوی تر شده و در جهان بدرخشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!