مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی:
اجتماعات شبانه دشمنان ملت را مستأصل کرده است
مدیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی گفت: اجتماعات مردمی در میادین و وحدت و همدلی احاد ملت دشمنان انقلاب را مستأصل کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجتالاسلام هادی میرزایی امروز در مراسم تکریم و معارفه امام جمعه شهر داودآباد که با هدف تجلیل از خدمات امام جمعه پیشین و معرفی امام جمعه جدید برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم گفت: شهر داودآباد به برکت حضور علمای بزرگی همچون آیتالله مقدسی، منطقهای شناختهشده و دارای جایگاه ویژه از منظر تدین و روحیه انقلابی است. وی در ادامه بر ضرورت خدمترسانی بیوقفه و خالصانه مسئولین به مردم شریف این منطقه تأکید کرد.
مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مرکزی، با اشاره به شرایط حساس و مهم کشور، تصریح کرد: امروز شاهد آن هستیم که برگزاری اجتماعات شبانه در مساجد و محافل، با هدف دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی و استغاثه به ساحت مقدس اهلبیت (علیهمالسلام)، دشمنان زبون این ملت را بیش از پیش مستأصل کرده است.
وی با تقدیر از تلاشهای ۳ ساله حجتالاسلام نوروزی در سنگر امامت جمعه داودآباد، وی را فردی خدوم و انقلابی برشمرد.
در پایان این مراسم، با اهدای لوح سپاس از زحمات حجتالاسلام نوروزی تجلیل شد و حجتالاسلام سید احمد شاهمیری، به عنوان ششمین امام جمعه شهر داودآباد معرفی و حکم وی قرائت شد.
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!