رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
لیگ برتر فوتبال؛

آلومینیوم به مصاف ذوب‌آهن می‌رود

تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و آلومینیوم اراک عصر امروز در ورزشگاه فولادشهر مقابل هم قرار می‌گیرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ هفته بیست و چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، عصر امروز با برگزاری ۲ دیدار به پایان می‌رسد که در یکی از این رقابت‌ها ذوب‌آهن از ساعت 16:30 در ورزشگاه فولادشهر میزبان تیم آلومینیوم اراک است.

آلومینیوم اراک در نیم‌فصل دوم عملکرد چندان خوبی نداشته و در طول ۸ هفته گذشته تنها ۲ برد به دست آورده و آخرین پیروزی این تیم به هفته بیست و یکم مقابل نساجی بر می‌گردد.

شاگردان حسینی در ۲۳ هفته گذشته ۷ برد، ۶ تساوی و ۹ شکست به دست آورده و با اندوختن ۳۰ امتیاز در رده دهم جدول قرار دارند.

در آن سوی میدان ذوب‌آهن درحالی آماده مصاف با آلومینیوم اراک می‌شود که هفته گذشته مقابل سپاهان با نتیجه یک بر صفر شکست خورده است.

شاگردان ربیعی در ۲۳ هفته قبلی ۷ برد، ۹ تساوی و ۷ شکست به دست آورده و با اندوختن ۳۰ امتیاز در رده هشتم جدول ایستاده است.

بنابر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال، قضاوت این دیدار برعهده سعید رحیمی‌مقدم است و حسن انتظاری و امید افخمی کمک‌های اول و دوم وی خواهند بود.

همچنین شاهین یزدانی به‌عنوان داور چهارم این دیدار انتخاب شده و حیدر شکور نیز ناظر داوری بازی ذوب‌آهن و آلومینیوم است.

1403-02-02 11:58 شماره خبر : 4820

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.