فیلم؛
«جوزغند» گرانترین شیرینی محلی ایران
«جوزغند» شیرینی سنتی و خاص شهر نراق است که با ترکیبی از هلو خشکشده، بادام، شکر، هل و مغز هسته زردآلو تهیه میشود و فرآیند تولید آن بیش از ۱۵ روز زمان میبرد.
به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» چهاردهمین نمایشگاه جوزغند، صنایعدستی و سوغات محلی شهر نراق با بیش از ۱۷ غرفه از روز دوشنبه ۲۱ مهر با هدف رونق مشاغل خانگی و کمک به اقتصاد خانوار با حمایت شهرداری و شورای اسلامی نراق در موزه مردم شناسی این شهر دایر شد.
«جوزغند» سوغات خاص شهر نراق است که تهیهاش ۱۵ روز زمان میبرد. برای درست کردن این شیرینی میوه هلو را پوست میکنند و به مدت سه روز در پشت بام آفتاب میخورد و خشک میشود، سپس هسته آن را خارج میکنند و یک روز دیگر در آفتاب میماند، بعد داخل این میوه را با مواد مخلوط تشکیلشده از بادام، شکر، هل، مغز هسته زردآلو و خاک قند پر میکنند.
فیلم از حمیدرضا زاهدی
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!