درباره نویسنده
رئیس پلیس راهور استان مرکزی خبر داد:
کنترل هوشمند تخلفات رانندگی در اراک

رئیس پلیس راهور استان مرکزی از کنترل هوشمند تخلفات رانندگی بهوسیله ۸۰ دستگاه دوربین پایشی و نظارتی در شهرستان اراک خبر داد.
سید علی حسینی در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ گفت: با توجه به اهمیت موضوع سرعت و دقت بهعنوان یکی از موضوعات اصلی در بحث هوشمند سازی در عملیات پلیسی، فرماندهی انتظامی با همکاری استانداری و شهرداری اقدام به نصب دوربینهای پایشی و نظارتی در سطح معابر شهری کرده است.
وی با اشاره به نصب ۸۰ دستگاه دوربین پایشی و نظارتی در سطح شهرستان اراک افزود: کنترل تخلفات رانندگی کاملاً بهصورت هوشمندانه انجام خواهد شد و در روزهای آتی این دوربینها به بهرهبرداری خواهند رسید.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی اظهار داشت: این دوربینها در سطح معابر اصلی شهرستان اراک از جمله خیابانهای شهید شیرودی، امام خمینی(ره)، شهید بهشتی، دانشگاه، محسنی، قائممقام، شریعتی و بخشی از خیابان ۱۵ خرداد و آیتالله غفاری نصب و آماده بهرهبرداری میباشند.
حسینی تصریح کرد: این دوربینها قابلیت ثبت سرعت لحظهای و سرعت متوسط را دارند که امیدواریم با پایش وضعیت ترافیکی شهرستان اراک شاهد کاهش تخلفات و حوادث رانندگی باشیم.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- برپایی دستههای عزاداری و سینهزنی در شب تاسوعا
- عزاداری اراکیها در تاسوعای حسینی
- کتاب الغدیر مبین جایگاه ولایت است
- اثر قلم آگاه موثرتر از هزاران موشک است
- عاشورا، مسیر آزادگی ابدی
- شب تاسوعای حسینی در تفرش
- آغاز پویش اطعام و احسان حسینی
- همیشه یاور امام خمینی (ره) باشید
- سوره «بقره» آیه ۹۴ تا ۱۰۱
- تکمیل زنجیره آبرسانی به روستاهای «مرزیجران» و «شانق»
- مشاهده بیشتر