درباره نویسنده
معاون هماهنگکننده سپاه روحالله خبر داد:
کاشت یکهزار اصله نهال در اراک

معاون هماهنگکننده سپاه روحالله گفت: یکهزار اصله نهال به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی در پارک جنگلی فدک اراک کاشته شد.
به گزارش دیار آفتاب؛ محمد گودرزی امروز در مراسم کاشت درخت با اشاره به مشارکت بسیج در طرح عظیم و مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال گفت: با توجه به اینکه حفظ طبیعت یک تکلیف شرعی، قانونی و اجتماعی است و بسیج نیروی کارآمد همه میدانها و عرصههاست در این عرصه نیز با جدیت بسیج پای کار امده است.
وی افزود: پیرو تفاهمنامه منعقد شده بین منابع طبیعی و بسیج استان ذیل طرح کشوری برای اجرای این طرح ملی و مردمی از امکانات بسیج در سطح وسیع بهرهگیری شده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه روحالله تصریح کرد: در مرحله اول این طرح ۱۵۰۰ اصله نهال به همت جمعی از بسیجیان شهرستان اراک در منطقه باغ فدک اراک با هدف تقویت محیط زیست و بهبود وضعیت آلودگی هوای شهر اراک به انجام شد.
گودرزی با تاکید بر اینکه در مرحله دوم این طرح نیز روز گذشته ۱۰۰۰ اصله نهال توسط ۷۰ نفر جهادگر بسیجی از حوزههای مقاومت بسیج ابراهیمآباد، شهید چمران، شهدای بدر، شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید مدنی شهرستان اراک به یاد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در منطقه باغ فدک کاشته شد.
وی خاطرنشان کرد: کاشت درخت و نگه داری از آن و تلاش برای حفظ و توسعه محیط زیست یک فعالیت دینی و انقلابی است و همه مردم در این مسائل مهم وظیفه سنگینی بر عهده دارد.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پارادایم تغییر یا پروژه نفوذ؟
- باید از وحید هاشمیان حمایت کنیم
- سایه سنگین گرد و خاک بر استان مرکزی
- کودتای نوژه نقطه عطفی در تثبیت انقلاب بود
- «کیسون» مانع اصلی تکمیل پروژه مسکن ملی
- تصمیمگیری درباره مذاکرات، در اختیار مجموعه نظام است
- چه شد که پیمان شکستی؟
- جهاد تبیین میراث روایتگر عاشورا حضرت زینب (س)
- خود را مسلح به سلاح تقوا کنید
- سوره «بقره» آیه ۱۲۰ تا ۱۲۶
- مشاهده بیشتر