درباره نویسنده
دیار آفتاب گزارش میدهد؛
مناظره انتخاباتی؛ ضرورت شرکت در انتخابات

در مناظره انتخاباتی؛ نظر دو شهروند اراکی را در رابطه با ضرورت شرکت در انتخابات و چرایی رأی دادن را جویا شدیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ حال و هوای انتخاباتی در استان مرکزی با نزدیک شدن به زمان پایان تبلیغات انتخاباتی، گرمتر شده و تنور رقابت داوطلبان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری روز به روز پرشورتر میشود.
با مهدی لعلی و میثم عظیمی از شهروندان کلانشهر اراک به گفتگو نشستیم و از ضرورت شرکت در انتخابات و چرایی رای دادن در این عرصه سخن گفتیم.
آیا شما در انتخابات شرکت میکنید؟
لعلی: بله در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان شرکت میکنم ولی رأی سفید درون صندوق خواهم انداخت به دلیل اینکه فرد اصلحی را شناسایی نکردم و نمایندهها در دوره قبل کارهایی چشمگیر برای شهر اراک انجام ندادهاند. بنده اصل نظام را قبول دارم ولی نمایندهای اصلح برای رأی دادن در بین نامزدها پیدا نکردم تاکنون، شاید تا روز رای گیری به یک جمعبندی برسم.
میثم عظیمی: بله رأی میدهم، فرد اصلحی را در نظر دارم و با توجه به اینکه شورای نگهبان، ۱۳۵ نامزد برای حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و سه نفر برای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری تأیید کرده، اینکه فردی برای انتخاب کردن نداریم درست نیست زیرا در این لیست از همه اقشار و سلایق وجود دارد و میتوانیم از بین آنها افراد اصلح را انتخاب کنیم.
اگر خوب دقت و رصد داشته باشیم مشاهده میکنیم که استاندار دولت گذشته نیز برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اراک، خنداب و کمیجان نیز لیستی را منتشر کرده که نشان دهنده این است که از همه گروهها و طیفها در حوزه انتخابیه تائید صلاحیت شدهاند و مردم با دید بازتری میتوانند بهتر نامزد را انتخاب کنند.
آیا شما مردم و نزدیکان خود به رأی دادن ترغیب میکنید؟
لعلی: مردم را به رأی دادن ترغیب میکنیم ولی قبول کنیم که وضعیت اقتصادی مردم مناسب نیست در واقع در سالهای اخیر سفرههای مردم نیز کوچک شده و در بحث اقتصادی دولت به سفر مردم کم بها داده است و بیشتر کار زیر بنایی انجام داده و از لحاظ تبلیغاتی نیز کم کاری کرده است. دولت باید در مورد کارهای زیربنایی که انجام داده را به اطلاع مردم برساند.
عظیمی: در واقع دولت سیزدهم در حال سرمایهگذاری روی کارهایی زیر بنایی و در حال جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای رشد و توسعه کشور است که در این امر با ایجاد رشد اقتصادی اثرات خودش را در سفر مردم می گذارد. ثمره این سرمایهگذاری در صادرات صنعت، پزشکی و غیره درآینده مشاهده خواهد شد مانند شخصی که در حال ساخت خانه خود میباشد که ممکن است یک الی دو سال سختی بکشد و فشار اقتصادی به اعضای خانواده وارد شود ولی بعد از گذشته دو سال، ثمره آن را خواهد دید.
لعلی: حرف شما در رابطه با اینکه دولت سیزدهم در صنعت پزشکی و بحث صادرات آن سرمایه گذاری انجام داده شده درست است و اکنون دولت سیزدهم این مقوله را فعال کرده ولی احتمال دارد دولت بعدی که روی کار آمد بحث صادرات محصولات پزشکی را غیرفعال کند و دوباره به عقب برگردیم که نشان دهنده این است که کار زیربنایی باید به گونهای باشد که با عوض شد دولت متوقف نشود.
عظیمی: بنابراین بحث رأی دادن و انتخاب فرد یا افراد اصلح مطرح میشود که رهبر معظم انقلاب نیز به آن تاکید دارند که به مردم توصیه میکنند در پای صندوقهای رأی شرکت کنیم و فرد اصلح را انتخاب کنیم زیرا آینده چهار سال کشور به رای دادن ما بستگی دارد. وقتی که شما در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت میکنید دولت برای مصوبات کارهای خود به مجلس شورای اسلامی نیاز دارد به عنوان مثال در حوزه مسکن نیاز به مصوبات مجلس دارد بنابراین زمانی که یک مجلس قوی انتخاب کنیم و نماینده اصلحی را به آن رأی بدهیم که اعتقاد به رفع کردن مشکلات مردم داشته باشد. بنابراین با انتخاب اصلح میتوانیم جلوی برخی مشکلاتی که در آینده ممکن است رخ دهد را بگیریم و هم راستا با دولت انقلابی کارها را به سرانجام برسانند. دولت و مجلس گذشته را میتوانیم مثال بزنیم که دولت و مجلس هم سو نبودن که جلوی یکسری مصوبات خوب مجلس را اجرایی نکردند اگر افراد اصلح با رای ما وارد مجلس شوند جلوی یکسری اتفاقات گرفته میشود.
انتظارات شما از مجلس آینده چیست؟
لعلی: چه در دولت و مجلس اگر نفراتی کار انجام ندادند و حتی مرتکب خیانت نیز شدند باید این نفرات را محاکمه کنند تا فردی که برای انتخابات نامزد میشود و رای میآورد به دنبال منافع شخصی و خیانت نباشد.
عظیمی: خیانت را هیچ کسی قبول ندارد چه افرادی که در انتخابات شرکت میکنند چه افرادی که در انتخابات شرکت نمیکنند، در رابطه با محاکمه کردن افراد مسئولی که خیانت میکند قرار براین شد که در مجلس این چنین قانون تصویب شود تا افراد خیانتکار به کشور در هر عنوان شغلی که باشند، محاکمه شوند.
کلام آخر نظر شما در رابطه با اهمیت حضور پرشور مردم در انتخابات چیست؟
لعلی: حضور پرشور مردم در انتخابات بستگی به عملکرد نمایندگان در چهار سال حضورشان در مجلس دارد که هر چقدر به وعدههای خود عمل کنند و مردم نیز از عملکرد آنها راضی باشند، مشارکت در انتخابات بالا میرود، اگر در این چند سال قدری مشارکت پایین آمده است به این خاطر است که مسئولان در چند سال اخیر عملکرد مناسبی نداشتند.
عظیمی: نمایندگان باید مردم را در نظر داشته باشند از کارگر گرفته تا بالاترین سطح، همه را مثل هم ببینند، مردم نیز میتوانند با رای دادن و با حضور پرشور خود نماینده اصلح را وارد مجلس شورای اسلامی کنند و در آینده از نمایندگان خواستهها را مطالبهگری کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- 5 مردادماه روز گرامیداشت حماسه و مقاومت اراکیها
- عفاف و حجاب، سنگر هویت فرهنگی ایرانیان
- آزمایش پروژه زیپلاین در «دره گردو»
- سد کمالصالح در بحران کمآبی
- آمادگی کامل برای عبور ایمن از بحرانهای احتمالی
- پویش قرائت سوره فتح در تفرش
- ماینرها عامل اصلی ناترازی برق کشور است
- صنایع دستی باید به جریان زندگی برگردد
- کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده
- آثار رعایت و ترک حجاب
- مشاهده بیشتر