رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-20 13:53 شماره خبر : 12713 https://diyareaftab.ir/short/NDplJ
امام جمعه ساوه:

امام جمعه ساوه با تأکید بر نقش بی‌بدیل هنر در آگاهی‌بخشی و بیدارسازی افکار عمومی، بر ضرورت استفاده از زبان هنر برای روایت مظلومیت مردم غزه و ایستادگی ملت‌های مقاوم در برابر ظلم جهانی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیارآفتاب» به نقل از «نار خبر» حجت‌الاسلام جعفر رحیمی، امروز در دیدار با جمعی از اصحاب هنر که به مناسبت سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن گرامیداشت مقام این شهید والامقام گفت: هنر اصیل، هنری است که در خدمت حقیقت، معنویت و بیداری جامعه باشد. شهید آوینی با نگاه عمیق خود به مفاهیم دینی و انقلابی، هنر را به جایگاهی رساند که می‌تواند تا همیشه الهام‌بخش باشد.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) افزود: امام جعفر صادق (ع) فرمودند: «اذا رأیتم الربیع فاذکروا نشورکم». وقتی بهار را می‌بینید، به یاد رستاخیز باشید. چرا که خاصیت بهار، زنده کردن زمین مرده و بیدار ساختن جان‌های خفته است.

رحیمی گفت: همان‌گونه که بهار، زمستان مرده را زنده می‌کند، انسان نیز با بهار معنویت زنده می‌شود. بهار طبیعت یادآور بهار دل‌هاست؛ ظهور ولی‌عصر(عج) که نویدبخش بیداری، حیات، و رهایی از غفلت است.

امام جمعه ساوه گفت: دنیای امروز پر از غم، اضطراب و فشار است. اما در زمان ظهور حضرت حجت (عج)، جامعه‌ای آرمانی شکل خواهد گرفت؛ تجلی‌ای از عالم بهشت. جایی که در آن، استرس، ترس و نگرانی جایی ندارد، و آرامش حاکم خواهد شد.

وی تاکید کرد: تفاوت امام زمان (عج) با پیامبران پیشین در آن است که ایشان تنها امامی است که در حکومتش از اعجاز الهی بهره خواهد گرفت و حکومت ایشان، جلوه‌ای از قدرت، عدالت و حکمت خداوند بر زمین است.

وی با اشاره به جایگاه رفیع ولایت در آرامش و ثبات کشور افزود: به برکت ولایت فقیه و رهبری عزیزتر از جان، امروز ایران اسلامی از امنیت و آرامش برخوردار است، در حالی که منطقه غرب آسیا در التهاب و ناامنی می‌سوزد. رسالت رسانه و هنر در این دوران، بازتاب مظلومیت مردم غزه و ایستادگی ملت‌های مقاوم در برابر ظلم جهانی است.

رحیمی در ادامه تأکید کرد: باید با زبان هنر، که زبانی اثرگذار و نافذ است، مفاهیم بلند دینی، اخلاقی و اسلامی را در جامعه گسترش دهیم. هنر متعهد می‌تواند دل‌ها را بیدار کند، مسیر حقیقت را روشن سازد و نسل جوان را با ارزش‌های اصیل آشنا کند.

علیرضا مهدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیز در این نشست گفت: شهید آوینی را باید خواند، دید که چه گفت و چه ساخت. درد دل این است که برخی هنرمندان ما، به‌جای الگوگیری از هنر متعهد اسلامی، دنباله‌رو هنر غربی‌اند. شما باید تبیین کنید که هنر انقلابی، صدای مردم و آیینه حقیقت است.

مهدی بیان کند: برخی هنرمندان در جمع‌های فرهنگی حضور دارند، اما به‌محض آنکه صحبت از صدور انقلاب یا حمایت از جبهه مقاومت می‌شود، چهره در هم می‌کشند. این تناقض، نیازمند روشنگری و جهاد تبیینی از سوی اصحاب هنر است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه بیان کرد: در ماجرای غزه، حقیقتی بزرگ در جریان است. با وجود تحریف رسانه‌ای و عملیات روانی گسترده، ملت‌ها بیدار شده‌اند. اساتید اخراج شده، هنرمندان تحریم‌شده، و موج جهانی اعتراض، نشان می‌دهد که زبان دنیا عوض شده و حقیقت راه خود را پیدا کرده است.

مهدی بیان کرد: در طول ۲۳۰ سال گذشته، بخش عظیمی از سرزمین ما را ذره‌ذره جدا کرده‌اند؛ حدود دو سوم از وسعت تاریخی ایران از پیکره کشور جدا شده است. امروز اگر دشمن موفق به تصرف خاک ما نشده، دلیل آن قدرت ایمان، بصیرت ملت و حضور ولایت در رأس نظام است.

وی خاطرنشان کرد: مسئله دشمنان ما، نه صرفاً با دین است و نه با فرهنگ؛ آن‌ها با اصل هویت و استقلال ما مشکل دارند. کشورهایی که ظاهر تمدن را یدک می‌کشند، نظیر ترکیه، بخشی از اقتصادشان را از راه‌هایی به‌دست می‌آورند که با غیرت و شرافت ملت ما بیگانه است.

مهدی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ یک حادثه موجب برانگیختن غیرت ملی در منطقه کردستان شد؛ چون مردم ما نسبت به مسائل ناموسی و هویتی حساس‌اند. جوان ایرانی نسبت به شرافت و کرامت انسانی حساس است؛ مهم نیست شخص مال کجااست، مهم این است که غیرت ایرانی همیشه بیدار است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوه بیان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، تهدیدهای ایالات متحده علیه ایران پایان‌ناپذیر بوده است. این تهدیدها بیش از آن‌که واقعی باشند، جنبه رسانه‌ای و روانی دارند. رسانه‌های وابسته به جریان غرب، اظهارات افرادی همچون ترامپ را بزرگ‌نمایی می‌کنند، در حالی که واقعیت میدانی نشان می‌دهد این بلوف‌ها بیشتر از سر استیصال است.

وی بیان کرد: رئیس‌جمهور سابق آمریکا زمانی گفت: اگر غزه ظرف سه روز اسرا را آزاد نکند، دروازه‌های جهنم باز خواهد شد. اکنون، یک ماه گذشته و نه تنها نتوانست هیچ دستاوردی در غزه به‌دست آورد، بلکه از آزادسازی یک نوار باریک ۳۶۰ کیلومتری هم عاجز مانده است. با این وضعیت، تهدید ایران بیشتر شبیه یک شوخی سیاسی است.

بر اساس تحلیل تحلیلگران ، سال ۱۴۰۴ سالی سرنوشت‌ساز در نظم جهانی خواهد بود. قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است و ما در آستانه یک جابه‌جایی بزرگ هستیم. در این تقابل، باید محکم بایستیم، آگاه بمانیم و اجازه ندهیم دشمن درون، جای پای دشمن بیرونی را باز کند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.