درباره نویسنده
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه خبر داد:
نزاع و درگیری منجر به قتل در ساوه

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه گفت: وقوع نزاع و درگیری در شهر ساوه، منجر به قتل شد که با تحقیقات پلیس، قاتل در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد.
مجتبی جمالی در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ گفت: در پی اعلام خبری به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع نزاع و درگیری چند جوان با سلاح سرد بلافاصله مأموران گشت انتظامی کلانتری ۱۹، گشت یگان امداد و پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به مرکز درمانی و محل وقوع درگیری اعزام شدند.
وی با اشاره به انتقال دو نفر از مصدومان این نزاع به بیمارستان اظهار کرد: یکی از مصدومان این درگیری با وجود تلاش کادر درمان به علت شدت جراحات وارده فوت کردند
جمالی افزود: در بررسیهای اولیه مشخص شد چهار نفر جوان به دلیل اختلافات قبلی با سلاح سرد با یکدیگر درگیر و در نتیجه آن یک نفر مصدوم شده و فرد دیگر در اثر شدت جراحات وارده با چاقو در مرکز درمانی فوت میکند.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه خاطر نشان کرد: با حضور به موقع و مقتدرانه پلیس و در همان تحقیقات ابتدایی عامل اصلی وقوع قتل شناسایی و پس از ساعاتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه در پایان با اشاره به معرفی قاتل به مراجع قضائی خاطر نشان کرد: وقوع چنین نزاعهایی مصداق بارز اخلال در نظم عمومی است و از این رو پلیس برابر قانون با عاملان آن با جدیّت برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- 5 مردادماه روز گرامیداشت حماسه و مقاومت اراکیها
- عفاف و حجاب، سنگر هویت فرهنگی ایرانیان
- آزمایش پروژه زیپلاین در «دره گردو»
- سد کمالصالح در بحران کمآبی
- آمادگی کامل برای عبور ایمن از بحرانهای احتمالی
- پویش قرائت سوره فتح در تفرش
- ماینرها عامل اصلی ناترازی برق کشور است
- صنایع دستی باید به جریان زندگی برگردد
- کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده
- آثار رعایت و ترک حجاب
- مشاهده بیشتر