درباره نویسنده
فرماندار خمین عنوان کرد:
لزوم تخریب و بازسازی مدارس فاطمیه و خلیجفارس

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمین با حضور تعدادی از مسئولان اجرایی شهرستان خمین برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب؛ جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمین به ریاست حمید کمانکش فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان و با حضور محمدی مدیر آموزش و پرورش، تعدادی از مسئولان دستگاههای اجرایی و اعضای شورا در محل سالن اجتماعات مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خمین برگزار شد .
در این جلسه در خصوص برگزاری مطلوب امتحانات نهایی مدارس و لزوم تخریب و بازسازی مدارس فاطمیه واقع در میدان سرداران و خلیج فارس واقع در خیابان قیام بحث و تبادل نظر شد و موارد زیر جهت اجرا مصوب شد:
1-مقرر گردید ادارات شهرستان در خصوص برگزاری مطلوب امتحانات نهایی ، در صورت نیاز ، همکاری لازم با مدیریت آموزش و پرورش معمول نمایند .
2- با عنایت به نامه اداره کل نوسازی مدارس استان در خصوص لزوم تخریب و نوسازی مدارس فاطمیه و خلیج فارس شهرستان ، این دو مدرسه در دستور کار تخلیه قرار گیرند .
3 – با توجه به کمبود فضای آموزشی و نیاز مبرم شهرستان به فضای آموزشی این دو مدرسه ، با هماهنگی اداره کل نوسازی مدارس استان شرایط لازم برای نوسازی این دو مدرسه فراهم شود .
4 – مقرر گردید قبل از تخریب مدرسه فاطمیه و خلیج فارس ، ابتدا مقدمات لازم جهت تخریب مدرسه ( احراز مالکیت مدرسه توسط آموزش و پرورش ، پیش بینی اعتبار و... ) آماده گردد و قبل از فراهم نمودن مقدمات از تخریب این مدارس خودداری گردد .
5 – مقرر گردید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان نسبت به همکاری با مدیریت آموزش و پرورش در خصوص اخذ سند مالکیت مدرسه خلیج فارس اقدام نماید .
6 – مقرر گردید در خصوص فضای جایگزین مدارس فاطمیه و خلیج فارس پیشنهادات لازم از سوی آموزش و پرورش ارائه گردد و پس از بازدید میدانی و در صورت عدم مشکل نسبت به جابجایی اقدام گردد .
7 – مقرر گردید در خصوص فضای جایگزین مدارس فوق به گونه ای برنامه ریزی گردد که حتی الامکان از دو شیفته شدن مدارس جلوگیری گردد .
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- مشاهده بیشتر