رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1404-01-03 16:34 شماره خبر : 12415 https://diyareaftab.ir/short/4Qnl6
فرمانده کل سپاه پاسداران:

فرمانده کل سپاه پاسداران صبر و فداکاری‌های ماندگار و الهام بخش مادران شهیدان والامقام ایران اسلامی را راهگشا در گذرگاه‌های حساس و سترگ تاریخی دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران طی پیامی در گذشت ام‌الشهداء عالی‌قدر زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی را تسلیت گفت و صبر و فداکاری‌های ماندگار و الهام بخش مادران شهیدان والامقام ایران اسلامی را راهگشا در گذرگاه‌های حساس و سترگ تاریخی دانست.

سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی آسمانی شدن بانوی مؤمنه، اُم‌الشهدا «حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی» مادر شهیدان عالیقدر «زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی» در ماه مبارک رمضان و موسم لیالی معنوی قدر موجب تألم و تأثر فراوان گردید.  

در ادامهٔ پیام آمده است: بی‌شک صبر و فداکاری‌های ماندگار و الهام بخش مادران شهیدان والامقام ایران اسلامی از جمله این بانوی جلیل القدر در حافظه تاریخی مردمان این سرزمین به ویژه جوانان مومن و مجاهدی که مهیای ایثار تمامی هستی خود برای سربلندی انقلاب و میهن اسلامی هستند در گذرگاه‌های حساس و سترگ تاریخی همواره راهگشا و خالق حماسه‌های بزرگ خواهد بود.

این پیام می‌افزاید: اینجانب متواضعانه به روح بلند این خادمه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام درود می‌فرستم و با تسلیت و تعزیت این ضایعه به آحاد مصیبت دیدگان و ارادتمندان به خانواده معظم شهدا، برای آن فقیده سعیده، رحمت و غفران الهی و همنشینی با شفیعه محشر حضرت زهرای مرضیه(س) و فرزندان شهیدش و برای داغدیدگان و بازماندگان ارجمند، از خداوند متعال صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌جویم.

پیام تسلیت فرمانده سپاه حضرت روح‌الله 

سردار مرتضی عمومهدی فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی نیز با انتشار پیامی درگذشت مادر شهیدان والا مقام رسولی کرهرودی را تسلیت گفته و اظهار داشت: با کمال تأثر و تألم، درگذشت حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی، مادر گرانقدر شهیدان والامقام رسولی کرهرودی را به خانواده محترم ایشان و به ویژه به فرزندان و بازماندگان آن بزرگوار تسلیت عرض می‌کنم.  

وی افزود: فقدان چنین مادری که با صبر و استقامت خود، نماد ایثار و فداکاری در راه وطن و انقلاب اسلامی بوده است، ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه اسلامی و به ویژه برای استان مرکزی به شمار می‌آید.

عمومهدی بیان کرد: این مادر عزیز که با تربیت سه شهید گرانقدر، نام خود را در تاریخ پرافتخار کشورمان جاودانه کرد، همواره به عنوان الگوی صبر و ایمان در دل‌هایمان باقی خواهد ماند. بی‌تردید، یاد و خاطره ایشان در کنار فرزندان شهیدش، همواره در دل‌هایمان زنده خواهد ماند و ما را به ادامه راه ایشان و فرزندان شهیدشان ترغیب خواهد کرد، از خداوند متعال برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

پیام تسلیت استاندار مرکزی 

مهدی زندیه‌وکیلی استاندار مرکزی و رئیس ستاد کنگره نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید این استان، در پیامی درگذشت مادر شهیدان رسولی کرهرودی را تسلیت گفت و اظهار داشت: درگذشت بانوی مؤمنه، اُم‌الشهدا حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی، مادر شهیدان والامقام زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی موجب تألم و تأثر فراوان گردید.

وی افزود: این مادر صبور و فداکار که با ایمان راسخ، عزیزان خود را با سربلندی و عزت در مسیر اعتلای نظام اسلامی تقدیم کرد، به‌فضل خدا با شهدای عزیز و بزرگوارش محشور و نزد خدای شهیدان ماجور خواهد بود.

زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: بدون تردید، ایمان و اراده راستین این شهدای معزز ریشه در اعتقادات ناب و خالصی دارد که توسط والدین گران‌قدر آنان بالندگی یافته است که در این میان نقش این بانوی ارجمند در جهت تربیت اسوه‌های جهاد و مقاومت بی‌بدیل است، اینجانب از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام می‌کنم و ضمن تسلیت این ضایعه، برای آن فقیده سعیده، رحمت و غفران الهی و همنشینی با شفیعه محشر حضرت زهرای مرضیه(ع) و برای داغ‌دیدگان و بازماندگان گرامی، از خداوند متعال صبر و اجر مسئلت دارم.

حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی مادر شهیدان رسولی کرهرودی پس از تحمل بیش از ۳ دهه فراق ۳ فرزند شهیدش آسمانی شد و به دیدار شهیدان زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی شتافت و آسمانی شد،

این درحالی است که ۴ مردادماه ۱۴۰۲ «حاج مصطفی رسولی کرهرودی» پدر شهیدان رسولی کرهرودی پس از سال‌ها تحمل دوری فرزندان شهیدش آسمانی شد و به ۳ فرزند آسمانی‌اش پیوست.

«زهره رسولی کرهرودی» در دهمین روز از فروردین سال ۱۳۵۱ در روستای «کرهرود» از توابع شهرستان «اراک» و در خانواده‌ای مذهبی و متدین، همزمان با شب شهادت حضرت زهرا(ع) دیده به جهان هستی گشود و در شب شهادت آن حضرت نیز همراه دو برادرش «عباس» و «مجتبی» در بمباران جنگنده‌های ارتش بعث عراق در سال ۱۳۶۵ در شهرستان اراک به شهادت رسیدند.

شهید عباس رسولی کرهرودی متولد سی‌ام شهریورماه ۱۳۶۰ بوده و شهید مجتبی رسولی کرهرودی نیز متولد ۲۵ شهریور ماه ۱۳۵۶ است که به‌همراه خواهرشان در بمباران رژیم بعثی به شهادت رسیدند، این درحالی است که شهید عباس رسولی کرهرودی از کودکان شهید به‌شمار می‌رود.

مراسم تشییع پیکر حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی روز شنبه دوم فروردین ۱۴۰۳ در تخت‌سادات کرهرود با حضور مردم قدرشناس استان مرکزی برگزار شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.