شانس به طارمی در اینتر روی آورد

مهاجم تیم ملی ایران در اینتر با یک شرایط ایده آل استارت میزند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از خبرگزاری فارس، «طارمی مهاجم اول اینتر شد»، این گزارش امروز (جمعه) نشریه اوجوگو پرتغال از فرصت طلایی ستاره تیم ملی ایران در ابتدای حضورش در سری آ است.
طارمی با ارزش ۱۰ میلیون یورو گران قیمتترین فوتبالیست ایران به شمار میآید.
ستاره تیم ملی کشورمان زمستان گذشته با مدیران اینتر برای امضای قرارداد دوساله و قابل تمدید برای فصل سوم به توافق رسید.
طارمی قرار است تا هفته آینده در باشگاه ایتالیایی حاضر شود و قراردادش را به صورت رسمی با اینتر امضا کند.
نشریه اوجوگو پرتغال مینویسد که طارمی به خاطر مسابقات یورو و کوپا آمریکا یک فرصت طلایی پیدا کرده تا از همان ابتدای حضورش در اینتر به عنوان رهبر خط حمله نراتزوری شروع به کار کند.
بر اساس گزارش رسانه پرتغالی، مارکوس تورام این روزها با فرانسه در مسابقات یورو است و لوتارو مارتینز هم با آرژانتین در کوپا به سر میبرد در نتیجه خط حمله اینتر در ابتدای فصل جدید به طارمی به عنوان مهاجم اصلی متکی خواهد بود.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!