رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1402-11-14 19:52 شماره خبر : 3118 https://diyareaftab.ir/short/4ZPGO
برای نخستین بار در کشور؛

همزمان با دهه مبارک فجر، طرح ازن زنی با فناوری نانو حباب ازن در تصفیه‌خانه آب شهر ساوه برای نخستین بار در کشور اجرا شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ این طرح که امروز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید از سال ۱۴۰۰ در تصفیه‌خانه شهرستان ساوه اجرا و پس از طی مراحل ازمایش دی‌ماه سال جاری از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت مجوز بهره‌برداری دریافت کرد.

روح‌اله دهقانی‌فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در آئین رونمایی از این طرح با تاکید بر رسانه‌ای شدن افتخاراتی این چنین گفت: تکنولوژی نانو حباب، منجر به افزایش دو تا سه برابری کیفیت آب می‌شود.

وی افزود: امید است با بهره‌گیری از ظرفیت و تخصص جوانان همچنین حمایت دولت، بتوانیم گام‌های مؤثری در تأمین و افزایش کیفیت آب شرب در سایر سد‌ها نیز برداریم.

حشمت‌الله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در حاشیه بهره‌برداری از این طرح گفت: اجرای این طرح با هزینه کرد ۲۵ میلیارد ریالی توسط شرکت دانش بنیان نانو حباب انرژی اجرا شده است.

عباسی مزیت اجرای این طرح را کیفی بخشی طعم آب عنوان کرد و افزود: بیشتر مشترکان آب شرب این شهر به دلیل افت کیفی آب، طعم و بوی آن اعتراض داشتند، اما با راه‌اندازی آزمایشی این طرح، هم‌اکنون که سطح آب سد الغدیر در کمترین میزان خود قرار دارد و این مشکلات برطرف شده است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.