حالت تاریک
شنبه, 31 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
ساماندهی ۸۳۳ واحد صنفی مزاحم در اراک
رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر اراک مطرح کرد:

ساماندهی ۸۳۳ واحد صنفی مزاحم در اراک

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک از صدور ۸۳۳ اخطار برای مشاغل مزاحم، به‌ویژه واحدهای ضایعاتی و پرنده‌فروشی‌ها، جهت حفظ بهداشت و رفاه شهروندان خبر داد.

​به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» پیمان عین‌القضاتی عصر دوشنبه در صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک از صدور ۸۳۳ اخطار برای واحدهای صنفی مزاحم از ابتدای دوره ششم شورا خبر داد.

وی اظهار کرد: کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها با هدف شناسایی و رفع مشاغل مزاحم فعالیت می‌کند و بخش قابل توجهی از مزاحمت‌های گزارش‌شده مربوط به واحدهای ضایعاتی است که می‌توانند آلودگی‌های محیطی، بصری و بهداشتی ایجاد کنند.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک گفت: شهرداری با استفاده از ظرفیت قانونی کمیسیون بند ۲۰، نسبت به اخطار، ساماندهی و در موارد لازم پلمب واحدهای متخلف اقدام کرده است.

عین‌القضاتی افزود: ساماندهی پرنده‌فروشی‌های واقع در محدوده خیابان‌های فدائیان اسلام و ولیعصر نیز با توجه به مطالبات شهروندان و مزاحمت‌های ایجادشده، در دست پیگیری است و جابه‌جایی این صنوف از محدوده‌های پرتردد و مسکونی در چارچوب ضوابط قانونی دنبال می‌شود.

وی از شهروندان خواست موارد مربوط به مزاحمت‌های صنفی و آلودگی‌های مشهود و غیرمشهود را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری ثبت کنند.

هدف‌گذاری برای ایجاد ۱۷ بازارچه میوه و تره‌بار

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک در پایان گفت: توسعه بازارچه‌های میوه و تره‌بار نیز در دستور کار قرار دارد و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تعداد این بازارچه‌ها در اراک به ۱۷ مجموعه خواهد رسید.

عین‌القضاتی خاطرنشان کرد: بازارچه‌هایی در میدان فاطمیه، شهر صنعتی، فاز یک شهرک شهید بهشتی، پارک معلم، شهرک الهیه و کوه رضوی پیش‌بینی شده است که توسعه آن‌ها می‌تواند دسترسی شهروندان به خدمات مورد نیاز را تسهیل و از حجم سفرهای درون‌شهری و فشار ترافیکی در هسته مرکزی شهر بکاهد.

تعریف ۲۷ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه‌گذاری در اراک 

حامد آجرلو، رئیس کمیسیون اقتصادی، املاک، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک، در حاشیه جلسه کمیسیون املاک اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در دوره ششم شورا به‌عنوان یکی از محورهای مهم توسعه شهری دنبال شده است.

وی افزود: هدف از این رویکرد، صرفاً اجرای چند پروژه عمرانی نیست؛ بلکه کاهش تصدی‌گری شهرداری، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، ایجاد اشتغال و تأمین منابع پایدار برای تداوم پروژه‌های شهری نیز مدنظر قرار دارد.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک بیان کرد: بر اساس گزارش شهرداری، در چهار سال ابتدایی دوره ششم، ۱۲ هزار و ۱۷۲ میلیارد تومان پروژه سرمایه‌گذاری در اراک تعریف شده و ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز برای سال پنجم این دوره پیش‌بینی شده است؛ رقمی که مجموع آن به ۲۷ هزار و ۱۷۲ میلیارد تومان می‌رسد.

آجرلو عنوان کرد: حضور سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری، افزون بر تأمین بخشی از منابع مالی، می‌تواند به افزایش بهره‌وری اقتصادی، ارتقای کیفیت خدمات و دوام بیشتر طرح‌های توسعه‌ای کمک کند.

وی، دره گردو، شهر صنعتی، مجتمع اراک‌مال و مجتمع‌های بین‌راهی را از ظرفیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در اراک برشمرد و گفت: واگذاری شهرک خودرو به ذی‌نفعان و ساماندهی مشاغل مرتبط با آن نیز از دیگر موضوعات در دست پیگیری است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، املاک، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک ادامه داد: پیگیری ساماندهی سهم و قدرالسهم‌هایی که در سال‌های گذشته از مشارکت شهرداری با مردم و سرمایه‌گذاران ایجاد شده، از اقدامات مهم این دوره بوده و تاکنون حدود یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این سهم‌ها احصا شده است.

پیشرفت پروژه‌های شهری از پارک آبی تا آشیانه اتوبوسرانی

علیرضا محمودی، شهردار اراک نیز در دویست‌وبیست‌ونهمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک گفت: در سال ۱۴۰۵ تاکنون ۲۸۹ فقره پروانه ساختمانی صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال‌های گذشته، از افزایش فعالیت‌های ساختمانی در شهر حکایت دارد.

وی افزود: منابع لازم برای اجرای طرح‌های شهری و نگهداشت شهر پیش‌بینی شده و پروژه‌های عمرانی با بررسی میدانی روند پیشرفت آن‌ها، با قوت ادامه می‌یابد.

شهردار اراک با اشاره به توزیع حدود ۵۱ هزار تن آسفالت در سطح شهر گفت: امسال، لکه‌گیری معابر، رسیدگی به حاشیه خیابان‌ها و ترمیم نقاط نیازمند بهسازی، در اولویت قرار گرفته است.

محمودی اظهار کرد: حدود ۴۰۰ پیام و درخواست شهروندی در حوزه مسائل شهری از طریق سامانه ۱۳۷ دریافت شده که بخش قابل توجهی از آن‌ها پیگیری شده است.

وی ادامه داد: پروژه پارک آبی در حال اجراست و با تکمیل بخش‌های باقی‌مانده سقف، عملیات احداث سازه فضاکار آغاز خواهد شد. همچنین بخش عمده سقف‌های پروژه ایستگاه آتش‌نشانی خیابان طالقانی اجرا شده و این مجموعه شامل ایستگاه، مرکز آموزش و مرکز فرماندهی خواهد بود.

شهردار اراک با اشاره به پیشرفت حدود ۴۵ درصدی آشیانه اتوبوسرانی گفت: این مجموعه برای پشتیبانی از توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی، به‌ویژه اتوبوس‌های برقی، طراحی شده و هدف‌گذاری آن پوشش حداقل ۷۰ دستگاه اتوبوس برقی است.

محمودی افزود: عملیات احداث بام سبز مجموعه آفتاب نیز حدود ۹۰ درصد پیشرفت دارد. مجموعه آفتاب با ۲۵ هزار مترمربع بنا و قرارگیری در مرکز شهر، از املاک پرمراجعه شهرداری است و رفع نواقص، مسائل حقوقی و وضعیت واگذاری مغازه‌های آن به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!