حالت تاریک
پنج‌شنبه, 28 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک:

زمین بی‌کیفیت مانع اجرای فوتبال واقعی شد

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: گل زودهنگام که تیم دریافت کرد؛ گلی که نه حاصل برتری فنی پرسپولیس بلکه بیشتر ناشی از شانس و غفلت لحظه‌ای بود.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سید مجتبی حسینی در نشست خبری بعد از بازی با اشاره به شرایط بازی، کیفیت زمین و مسائل فنی و داوری گفت: گل زودهنگام که تیم دریافت کرد؛ گلی که نه حاصل برتری فنی پرسپولیس بلکه بیشتر ناشی از شانس و غفلت لحظه‌ای بود.

وی افزود: تیم ما پیش از بازی، پرسپولیس را به‌خوبی آنالیز کردیم و می‌دانستیم که حریف از کناره‌ها به دنبال ایجاد موقعیت و اجرای کاتبک بودیم. حتی در تمرینات گرم کردن نیز روی این موضوع کار کرده بودیم تا ضربه نخوریم، اما همان توپ ابتدایی به شکلی بد وارد دروازه شد و شرایط را تغییر کرد.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک با اشاره به کیفیت زمین مسابقه بیان کرد: واقعاً شرم‌آور است که در سال ۲۰۲۵ و در آستانه ۲۰۲۶ هنوز باید روی چنین زمین‌هایی فوتبال بازی کنیم. این زمین اجازه نمی‌داد هیچ‌یک از دو تیم فوتبال واقعی خود را ارائه دهند.

حسینی تأکید کرد: بحث برد و باخت نیست، بلکه کیفیت زمین مانع از اجرای فوتبال درست شد و این موضوع باید مورد توجه نهادهای نظارتی قرار گیرد.

وی عنوان کرد: باشگاه همواره به بازیکن‌سازی و استفاده از نیروهای جوان توجه داشته است، اما در عین حال نیاز به تقویت تیم را داریم. پارسال در نیم‌فصل اول ۱۸ امتیاز گرفتیم و امسال تا اینجا ۱۵ امتیاز داریم. اگر بازی هفته آینده را ببریم، به همان هدف می‌رسیم. بعد از آن درباره تقویت تیم تصمیم خواهیم گرفت، چون صد درصد نیاز داریم.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک خاطرنشان کرد: این روند برای آلومینیوم تازگی ندارد و در سه سال اخیر همواره چنین بوده است: چند برد متوالی، سپس افت با مساوی و باخت، و دوباره بازگشت با یکی دو برد. این وضعیت بخشی از توان فعلی تیم است و تلاش می‌کنیم مسیر درست را ادامه دهیم.

حسینی با اشاره به مصدومیت شدید رحمان جعفری اظهار کرد: پا روی قوزک او گذاشته شد و جراحت شدیدی ایجاد کرد، اما نه خطایی گرفته شد، نه اخطاری و نه اخراجی، قانون داوری باید روشن کند که چنین برخوردی چه تفسیر دارد.

وی در پایان، با اشاره به رفتار بازیکنان پرسپولیس در وقت‌کشی تصریح کرد: انتظار چنین کاری از تیم‌های بزرگ نمی‌رود که وقت‌کشی نباید جزوه بازی چنین تیم‌های بزرگی باشد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!