رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/12/03 Friday - 2025 21 February الجمعة ، 22 شعبان ، 1446
ساعت
1403-12-02 07:44 شماره خبر : 11733 https://diyareaftab.ir/short/4k8rQ
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی مطرح کرد:

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: راه‌اندازی کارگروه پژوهشی برای شناسایی چالش‌های آموزشی استان مورد نیاز است که به صورت ویژه در حال تشکیل است.

عبدالرضا پیرحسینلو در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: در دوران مدیریتم به بررسی مهم‌ترین چالش‌های نظام آموزشی استان خواهم پرداخت و برنامه‌های خود را برای بهبود وضعیت مدارس، معلمان و دانش‌آموزان تشریح می‌کنم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های جدید در آموزش بود. 

پیرحسینلو عنوان کرد: ما نمی‌توانیم همچنان با روش‌های سنتی آموزش را پیش ببریم و باید در کنار آموزش حضوری، از ظرفیت فضای مجازی نیز استفاده کنیم که آموزش هوشمند و الکترونیکی یکی از اولویت‌های این اداره کل خواهد بود و برنامه‌ریزی‌هایی برای آموزش معلمان در این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به مشکلات موجود در آموزش مجازی، اظهار کرد: تنها ۱۰ درصد از ظرفیت شبکه شاد در مدارس مورد استفاده قرار می‌گیرد که یکی از دلایل آن، عدم آشنایی کافی معلمان و مدیران مدارس با این بستر است. به گفته وی، آموزش‌های لازم برای توانمندسازی معلمان در این زمینه ارائه خواهد شد.

کمبود معلم و تخصصی‌سازی تدریس

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مسائل مهم کمبود معلم و ضرورت تخصصی‌سازی تدریس در مقاطع متوسطه است که هر معلم باید در حوزه تخصصی خود فعالیت کند تا کیفیت آموزش افزایش یابد. 

وی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی و اولویت‌دار در آموزش و پرورش استان این است که معلمان دروس را به‌صورت تخصصی تدریس کنند و ساماندهی نیروهای آموزشی با دقت بیشتری انجام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: عدالت آموزشی یکی از محورهای اصلی برنامه‌ها خواهد بود.

وی از اجرای طرحی خبر داد که بر اساس آن، محتوای آموزشی باکیفیت توسط بهترین معلمان استان تولید و در اختیار تمام دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت. این طرح به‌ویژه برای دانش‌آموزانی که به دلایل مختلف به آموزش باکیفیت دسترسی ندارند، مفید خواهد بود. 

راه‌اندازی کارگروه پژوهش برای بهبود نظام آموزشی

پیرحسینلو بیان کرد: راه‌اندازی کارگروه پژوهشی برای شناسایی چالش‌های آموزشی استان مورد نیاز است که به صورت ویژه در حال تشکیل است و از معلمان و پژوهشگران می‌خواهم تا با ارائه نظرات و پیشنهادات خود، در بهبود نظام آموزشی سهیم باشند.

وی در پایان ضمن تشکر از معلمان و دغدغه‌مندان نظام آموزشی، تصریح کرد: برای رفع مشکلات و اجرای برنامه‌های تحولی نیاز به همکاری و صبر داریم. گزارش عملکرد آموزش‌ و پرورش استان را به‌طور شفاف در اختیار مردم قرار خواهم داد و تلاش می‌کنم با برنامه‌ریزی دقیق، وضعیت آموزشی استان را بهبود بخشد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.