درباره نویسنده
دیدار استاندار مرکزی با مسئولان ستاد عتبات عالیات

استاندار مرکزی در دیدار با مسئولان ستاد بازسازی عتباتعالیات از فعالیتهای ستاد در ایام اربعین قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، مخلصالائمه با حضور در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی، از این مجموعه بازدید و در جریان فعالیتهای ستاد قرار گرفت.
استاندار مرکزی در این بازدید ضمن گفتگو با دبیر و جمعی از اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان، از فعالیتهای مواکب استان در ایام اربعین حسینی و تلاشهای ستاد در راستای هماهنگی، پشتیبانی و استقرار مواکب بهویژه در خاک عراق قدردانی کرد.
در این نشست همچنین دبیر ستاد بازسازی عتبات عالیات استان، گزارشی از فعالیتهای این ستاد در حوزه پروژههای بازسازی عتبات و اقدامات انجام شده در ایام اربعین حسینی ارائه کرد.
گفتنی است در ایام اربعین حسینی، بالغبر ۵۰ موکب استان مرکزی در مسیر پیادهروی نجف تا کربلا و شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا به زائران سیدالشهدا علیهالسلام خدمترسانی کردند و حدود ۳۰ موکب نیز در داخل استان فعال بودند.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- بدهی عمومی رژیم صهیونیستی به ۷۴ درصد رسید
- یحیی، برانکو، تارتار و کریم گزینه شدند
- مشاهده بیشتر