حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/07/29 شمسی | 2025/10/21 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
دستگیری عاملان تیراندازی‌های اخیر تفرش
دادستان عمومی و انقلاب تفرش خبر داد:

دستگیری عاملان تیراندازی‌های اخیر تفرش

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان از دستگیری عاملان تیراندازی‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان تفرش، علی امرائی گفت: در راستای پیشگیری از تیراندازی و برخورد با اخلال‌گران نظم و امنیت، با دستور دادستانی، عوامل تیراندازی‌های اخیر شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام قضایی با بیان اینکه شهرستان تفرش محلی برای جولان افراد هنجارشکن و قانون‌گریز نیست، خاطرنشان کرد‌: دادستانی و سایر نهادهای انتظامی و امنیتی، به صورت شبانه روزی هرگونه تحرک افراد قانون گریز، هنجارشکن، اراذل و اوباش و کسانی که سعی در آشفته کردن بار روانی جامعه دارند را رصد و با جدیت و قاطعیت با آنان برخورد می کنند.

وی تصریح کرد: ضابطان دادگستری این شهرستان توانستند با انجام کار اطلاعاتی افراد مرتبط با تیراندازی های اخیر اعم از تیراندازان در درگیری این شهرستان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی آنها را دستگیر کنند.

امرائی افزود: پرونده قضایی علیه متهمان تشکیل و از طریق دادسرا راهی زندان شدند.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی قاطعانه با عاملان تیراندازی و ناامنی برخورد می کند و اجازه جولان به این گونه اشخاص را نمی دهد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!