درباره نویسنده
خواسته کیروش از بازیکنان قطر در رویارویی ایران

سرمربی تیم ملی فوتبال قطر قبل از دیدار با ایران بارها به بازیکنانش تاکید کرده است که بدون اشتباه و با نهایت تمرکز به میدان روند.
به گزارش «دیارآفتاب»؛ تیم ملی فوتبال قطر در تورنمنت چهار جانبه اردن حضور پیدا کرد.
قطر با میزبانی کارلوس کی روش در بازی نخست توانست عراق را در ضربات پنالتی شکست دهد تا حریف ایران در بازی فینال شود.
این بازی برای کی روش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این به خاطر پیروزی و کسب قهرمانی نیست؛ چرا که این یک رقابت دوستانه است، بلکه از این حیث که او میخواهد که تیم قبل از بازیهای بزرگ و رسمی در جام ملتهای آسیا و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ تیمش را به بالاترین سطح برساند و اشتباهات و نقاط منفی را برطرف کند.
الوطن در ادامه گزارش خود نوشت: کی روش در آخرین جلسه تمرینی گذشته از تاکید برای رعایت نکات تاکتیکی بارها از شاگردانش خواست که در بازی برابر ایران اشتباهاتی را که در بازی با عراق مرتکب شدند تکرار نکنند. کی روش در تلاش است که بتواند توازن و هماهنگی را در خط دفاعی و حمله به وجود آورد چرا که ایران بازیکنان شاخصی در همه مراکز خود دارد.
ایسنا
انتهای پیام
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- پرواز ۶۵۵ نماد دشمنی آمریکا با ایران است
- سوگواره شب هفتم محرم در اراک
- خیزش گرد و خاک در برخی استانها
- همبستگی مردم دشمنان ایران را ناامید کرد
- مشاهده بیشتر