خوشنویسان و اعضای کانون فرهنگی هنری تفرش ارادت خود را به سیدالشهدا(ع) و شهیده آیما زینلی با «حماسه قلم بر قامت محرم» نشان دادند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از «ندای تفرش» همزمان با ایام سوگواری ماه محرم، مرکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو تفرش، با همکاری اداره کتابخانه عمومی و انجمن خوشنویسان شهرستان، میزبان رویداد هنری «حماسه قلم بر قامت محرم» بود.
این برنامه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین پاسداشت مقام شهیده آیما زینلی، عضو پیشین این مرکز که در حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی به همراه پدر و خواهر کوچکترش به شهادت رسید، برگزار شد.
این همنویسی جمعی با حضور پرشور اعضای کانون و هنرمندان خوشنویس شهرستان، فضایی معنوی و هنری را در مرکز شماره ۲ تفرش رقم زد. شرکتکنندگان با عشق و ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، جملاتی فاخر و تأثیرگذار در وصف سالار شهیدان و همچنین یادبود شهیده آیما زینلی را با قلمهای سحرآفرین خود به ثبت رساندند.
آثار خلق شده در این رویداد هنری، جلوه زیبا از پیوند هنر، ایثار و ایمان بود و ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، بر اهمیت فرهنگ عاشورا و پایداری در برابر ظلم و ستم تأکید داشت.
این برنامه، فرصتی مغتنم برای اعضای نوجوان کانون بود تا با مفاهیم عمیق حماسه حسینی و ایثار شهدا از نزدیک آشنا شده و هنر خوشنویسی را در خدمت ارزشهای دینی و انقلابی به کار گیرند.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!