حالت تاریک
چهارشنبه, 17 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
حضور در تشییع امام شهید تداوم مقاومت است
یک کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی:

حضور در تشییع امام شهید تداوم مقاومت است

یک کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی گفت: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، تجلیل از سال‌ها مبارزه، پاسداشت گفتمان مقاومت، تجدید بیعت با رهبری جدید و نمایش انسجام ملی در برابر تهدیدهای خارجی و داخلی است.

حسین رجبی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در خصوص حضور پرشور مردم در مراسم تشییع امام شهید گفت: حضور در این مراسم نمادی از تجلیل از سال‌ها مبارزه امام شهید برای استقلال، آزادی و رهایی ملت ایران است.

وی ادامه داد: رهبر شهید از دهه‌های گذشته، در کنار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، مسیر مبارزه برای دفاع از ملت ایران را آغاز کرد و تا پایان عمر بر آرمان‌های خود ایستادگی کرد و در همین مسیر نیز به شهادت رسید.

کارشناس مسائل سیاسی در استان مرکزی بیان کرد: حضور مردم در مراسم تشییع، تجلیل از تفکر مقاومت و استمرار این گفتمان است. بر اساس این دیدگاه، رهبر شهید طی بیش از سه دهه رهبری، بر اصولی همچون مقاومت، استقلال کشور و مقابله با ظلم تأکید داشت و تا آخرین لحظه بر این مسیر پای فشرد.

وی افزود: حضور در این مراسم به‌عنوان نشانه‌ای از تجدید بیعت با رهبر جدید، نظام جمهوری اسلامی ایران و آرمان‌ها و سبک زندگی شهدا است. دشمنان ایران تحولات داخلی و میزان همراهی مردم با این آرمان‌ها را با دقت رصد می‌کنند و حضور گسترده مردم می‌تواند در محاسبات آنان تأثیرگذار باشد.

رجبی اظهار کرد: حضور میلیونی مردم در شهرهای تهران، قم، نجف و کربلا در مراسم تشییع رهبر شهید به‌منزله اعلام آمادگی ملت ایران برای ادامه مسیر مقاومت، مقابله «زیاده‌خواهی‌های آمریکا» و با جریان‌های معاند و منافق داخلی است.

کارشناس مسائل سیاسی در استان مرکزی بیان کرد: بنابراین چهار محور اصلی برای اهمیت حضور در این مراسم وجود دارد تجلیل از یک عمر مبارزه برای استقلال و رهایی ملت ایران، پاسداشت تفکر مقاومت و استمرار آن، تجدید بیعت با رهبری جدید و نظام جمهوری اسلامی، و اعلام آمادگی برای مقابله با تهدیدهای خارجی و جریان‌های معاند داخلی خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!