رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
کارشناس مذهبی:

کارشناس مذهبی گفت: حضرت معصومه(س) سرچشمه فضایل و کمالات معنوی و روحانی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ فاطمه بهرامی در گفتگو با خبرنگار آوای زرندیه ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه (س) اظهار کرد: حضرت معصومه (س) خواهر امام رضا (ع) و تنها زن شفاعت‌کننده بعد از حضرت فاطمه (س) در روز قیامت است.  

وی افزود: حضرت معصومه (س) سرچشمه فضایل و کمالات معنوی و روحانی است و وی دختری ممتاز در خاندان عصمت و طهارت بود.

کارشناس مذهبی تصریح کرد: شیعیان فاطمه معصومه (س) را بسیار بزرگ می‌دارند و برای زیارت ایشان در قم اهمیت بسیاری قائل هستند و در روایاتی که درباره حضرت معصومه (س) نقل می‌کنند از شفاعت وی برای شیعیان سخن گفته شده و بهشت را پاداش زیارت او دانسته‌اند.

وی در ادامه بیان کرد: حضرت معصومه (س) اول ذی‌القعده سال ۱۷۳ ه. ش در مدینه منوره به دنیا آمد و از عالی‌ترین فضایل آن حضرت انتصاب ایشان به بیت وحی و رسالت و امامت است او «بنت» رسول‌الله صلی الله علیه و آله و «بنت» ولی‌الله و «اخت» ولی‌الله و «عمة ولی الله» است و این امر خود سرچشمه سایر فضایل و کمالات ‌معنوی و روحانی آن بزرگوار است.

بهرامی در خصوص مقام عصمت حضرت معصومه (س) گفت: مقام عصمت که عالی‎ترین مقام معنوی و پاکی است، درجاتی دارد، و در وهله اوّل بر دو گونه است: معصوم از خطاء و معصوم از گناه است.

کارشناس مذهبی با اشاره به مقام شفاعت حضرت معصومه (س) عنوان کرد: در روز قیامت حق شفاعت از سوی خداوند به کسانی داده می‌شود که به مرتبه عالی از قرب الهی و بندگی خالصانه پروردگار رسیده باشند از جمله کسانی که به شفیع بودنش در روایات و آثار دینی تصریح شده است فاطمه معصومه (س) است.

وی در ادامه بیان کرد: همانا دو تن از بانوان خاندان رسول مکرم – صلّی الله علیه و آله – هم شفاعت گسترده‌ای دارند که بسیار وسیع و جهان شمول است: خاتون محشر، صدیقه اطهر، حضرت فاطمه (س)، شفیعه روز جزا، حضرت فاطمه معصومه (س)، که بعد از حضرت زهرا(س) از جهت گستردگی شفاعت، هیچ بانویی به شفیعه محشر حضرت معصومه (س) نمی‌رسد.

هجرت و وفات حضرت معصومه (س) از حجاز به ایران مأمون عباسی در سال ۲۰۰ هجری قمری، امام رضا (ع) را طی نامه‌های بسیار به خراسان دعوت کرد. امام رضا (ع) نیز پس از مدتی دعوت او را پذیرفت و به سوی خراسان با کاروان مامون حرکت کرد.

یک سال بعد (سال ۲۰۱) حضرت معصومه (ع) به شوق دیدار برادرش حضرت رضا (ع) عازم خراسان شد. حضرت معصومه (س) وقتی که به ساوه رسیدند، به جانب قم رهسپار شد و در منزل موسی بن خزرج بن سعد اشعری که از اصحاب امام رضا (ع) بود، ساکن شد.

مرحوم مجلسی در شرح حال حضرت معصومه سلام اللَّه علیها نقل کرده است که محراب نماز فاطمه سلام اللّه علیها تا هم اکنون در خانه موسی بن خزرج موجود است. (بحارالانوار، ج ۵۷، ص ۲۱۹) 

انتهای خبر/

1403-07-23 11:11 شماره خبر : 8801 https://diyareaftab.ir/short/4zQOB
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.