حالت تاریک
چهارشنبه, 04 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
توقيف ۵ دستگاه خودروی شوتی در اراک
فرمانده انتظامی استان مرکزی خبر داد:

توقيف ۵ دستگاه خودروی شوتی در اراک

فرمانده انتظامی استان مرکزی از توقيف ۵ خودرو شوتی و كشف ۳۰ ميليارد ريال كالای قاچاق در عمليات مأموران انتظامی در شهرستان اراك خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» طی ۲۴ ساعت گذشته در نقاط مختلف استان مرکزی حوادثی رخ داد که مأموران نیروی انتظامی در آن نقش‌آفرینی کردند، در این بسته خبری اخبار پلیسی روز را بخوانید.

فرزاد تاجره گفت: مأموران انتظامی کلانتری ۲۰ اميرکبير اراک در عملياتی ۵ دستگاه خودروی سواری حامل کالای قاچاق را شناسايی و متوقف کردند.

اين مقام ارشد انتظامی افزود: در بازرسی مأموران از خودروها تعداد ۱۴ دستگاه کولرگازی ۵۰۰ قلم لوازم آشپزخانه ۱۸ هزار زيور آلات و بدليجات ۴ هزار قلم لوازم آرايشي و ۱۵۰۰ ثوب البسه قاچاق را کشف شد.

وی با اعلام اين که ارزش تقريبی کالاهای قاچاق مکشوفه برابر نظر كارشناسان ۳۰ ميليارد ريال برآورد شده است، تصريح كرد: در اين خصوص ۴ متهم با تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شدند.

خاموشی ۵ دستگاه ماينر غير مجاز در زرنديه

سعيد محمدی‌زاد فرمانده انتظامی شهرستان زرنديه از کشف ۵ دستگاه ماينر غير مجاز قاچاق به ارزش ۱۵ ميليارد ريال در اين شهرستان خبر داد.

وی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر وجود ماينر و استفاده غير مجاز از دستگاه‌های استخراج ارز ديجيتال در يکی از روستاهای سطح شهرستان موضوع به صورت ويژه در دستور کار مأموران کلانتری زاويه اين شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان زرنديه افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و با هماهنگی مقام قضائی با همکاری اداره برق شهرستان محل مورد نظر را شناسايی و در بازرسی از محل‌های مذکور تعداد ۵ دستگاه ماينر قاچاق را کشف کردند.

محمدی‌زاد با اشاره به اينکه کارشناسان، ارزش دستگاه‌های کشف شده را ۱۵ ميليارد ريال اعلام کرده‌اند بيان کرد: در اين راستا يک نفر دستگير و به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

وی خاطرنشان کرد: برخورد با قاچاق کالا و مخلان نظام اقتصادی به خصوص در شرايط کنونی که کشور با کمبود انرژی مواجه است از اولويت‌های کاری اين فرماندهی بوده و از شهروندان می‌خواهيم در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت‌های غير مجاز در زمينه قاچاق کالا و استخراج غير قانونی ارز ديجيتال بلافاصله مراتب را از طريق شماره تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.

اجرای طرح امنيت محله محور در دليجان

جعفر اسکينی فرمانده انتظامی شهرستان دليجان از دستگيری ۴۴۷ متهم در اجرای طرح امنيت محله محور در ۵ ماهه نخست سال جاری در اين شهرستان خبر داد. 

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری طرح ارتقاء امنيت محله محور با اشرافيت اطلاعاتی دقيق در سطح شهرستان اجرا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دليجان با اشاره به كشف ۲۸ کيلوگرم انواع مواد مخدر، جمع‌آوری ۲۰۷ نفر معتاد و دستگيری ۱۱ قاچاقچی و ۲۷ نفر خرده فروش مواد مخدر در اجرای اين طرح افزود: در اين بازه زمانی تعداد ۷۳ نفر  سارق  دستگير و ۱۲۹ نفر اتباع غير مجاز جمع‌آوری شدند.

اسکينی با تأكيد بر استمرار اجرای طرح ارتقاء فرهنگ شدآمدی در سطح معابر و خيابان‌ها خاطرنشان کرد: تعداد ۴۴۴ دستگاه خودرو و ۲۸۴ دستگاه موتورسيکلت مزاحم و يا متخلف توقيف و روانه پارکينگ شد.

وی در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی بيان کرد: در اين مدت مقدار ۱۰۶ هزار ليتر سوخت خارج از شبکه توزيع کشف گرديد.

رئيس‌پليس شهرستان دليجان با قدردانی از همکاری خوب مردم با پليس در اجرای طرح‌های انتظامی، از شهروندان خواست تا با رعايت توصيه‌های پليسی در راستای پيشگيری از بروز جرائم و آسيب‌های اجتماعی، پليس را در راستای اجرای مأموريت‌های خود ياری کرده و موارد مشکوک را  به مرکز فوريت پليس ۱۱۰ اعلام کنند.

کشف سوخت قاچاق در ساوه

مجتبی جمالی فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از توقيف يک دستگاه وانت نيسان و كشف سوخت قاچاق در اين شهرستان خبر داد.

وی بیان کرد: مأموران گشت انتظامی پاسگاه شهر صنعتی اين شهرستان با رصد اطلاعاتی يک دستگاه وانت نيسان حامل سوخت  قاچاق را شناسايی و متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه افزود: مأموران در بازرسی از اين خودرو ۲ هزار و ۱۰۰ ليتر سوخت قاچاق از نوع گازوئيل را کشف کردند.

جمالی با اشاره به اينکه کارشناسان ارزش کالای کشف شده را يک ميليارد و ۶۸۰ ميليون ريال برآورد کرده‌اند اظهار کرد: در اين خصوص يک متهم با تشكيل پرونده برای سير مراحل قانونی تحويل مراجع قضايی شد.

کشف تعداد ۲۰ دستگاه تلفن هوشمند قاچاق در اراك

فرزاد تاجره فرمانده انتظامی استان از کشف ۲۰ دستگاه تلفن همراه قاچاق در يک باب فروشگاه در شهر اراك خبر داد.

وی بيان کرد:‌ در راستای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی ۷۲ ساعت گذشته مأموران پليس امنيت اقتصادی استان از يک واحد فروشگاه تلفن همراه را شناسايی و با هماهنگی مقام قضايی نسبت به بازديد و بازرسی از آن اقدام نمودند.

فرمانده انتظامی استان افزود: در اين راستا مأموران موفق به کشف تعداد ۲۰ دستگاه تلفن همراه قاچاق از نوع اپل شدند.

تاجره افزود: ‌ارزش کالای مکشوفه برابر ارزيابی صورت گرفته حدود ۳۵ ميليارد و ۷۴۰ ميليون ريال برآورد كردند که در اين خصوص پرونده تشكيل و متهم مربوطه به مرجع قضايی معرفی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!