رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
گزارش تصویری؛

مراسم بزرگداشت شهدای جبهه مقاومت و سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله در شهرستان تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از ندای تفرش، مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت به‌ویژه شهید سید حسن نصرالله و  سردار نیلفروشان  و همراهان عزیزشان با حضور اقشار مختلف مردم مسئولان شهرستان در مصلای ولایت برگزار شد.

در این مراسم که با قرائت قرآن و زیارت عاشورا و هدیه به روح مطهر شهدا آغاز شد، وحید هاشمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان در سخنانی مجاهدت را ویژگی بارز سید حسن نصرالله بیان نمود و ولایت‌مداری و گوش به فرمان ولی زمان بودن را ویژگی دیگر این شهید والامقام برشمرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اجرایی امام جمعه شهرستان تفرش نیز با بیان اینکه شهدا زنده هستند، اضافه کرد: امروز نام و یاد شهدایی از جنس حاج قاسم سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله از دوران حیات آنها ماندگارتر و اثرگذارتر است و خون پاک این شهیدان مسیر جبهه مقاومت را پر قدرت‌تر پیش خواهد برد.

1403-07-09 12:29 شماره خبر : 8494 https://diyareaftab.ir/short/VJO2p
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.